Pošalji upit
Slanje…


Pomladite kožu lica fitnessom! Patent hrvatske inovatorice odsada i u Matuljima

Neinvazivni antiage tretmani postali su sve popularniji u svijetu, pa tako i kod nas. Sve se više ženske ali i muške populacije odlučuje na pomlađivanje kože različitim tretmanima koji su bezbolni i koji isključuju operacijske sale. 

Jedan od takvih tretmana je upravo elektrostimulacija, patentirana od dr. Sanje Malbaša Gošović. Radi se o tzv. teenliftingu platizme, elektrostimulaciji svih mišića vrata, podbratka, usta i obraza, sa svrhom rješavanja estetskih problema nastalih starenjem kože
 
Teenlifting platizme Matulji

Fitness za lice


U kozmetičkom salonu Katea naišli smo na ovaj inovativan tretman te prisustvovali njegovom predstavljaju. Sa stručnim djelatnicama salona Katea razgovarali smo o ovoj inovaciji na tržištu koja će zasigurno razveseliti njihove klijente. Kako nam poručuju jednostavnim jezikom, tretman djeluje poput fitnessa za lice; kao što redovito brinemo o mišićima u tijelu i vježbamo, tako ovaj tretman djeluje na mišiće našega lica.
 
 
 

Za početak, objasnite našim čitateljima što je zapravo Teenlifting Platizme i što se njime postiže?

TEENLIFTING Platizme uključuje tretmane podbratka, vrata i donjeg dijela lica, jedinstvenim elektrodama ciljano i zajednički. Sinkronizirano djeluje na kompletan mišić platizme, kružne mišiće ustiju, mišiće brade i obraza. Na prirodan i zdrav način gubi se podbradak bez noža (ili ikakvih operativnih zahvata), ugodnom i bezbolnom stimulacijom. Njime se postiže zatezanje vrata, nestajanje podbratka, izvlačenje brade i usta, podizanja obraza, sužavanja lica i vrata, podizanja tonusa mišića i kože, smanjenja podočnjaka, smanjenja otečenosti kapaka, i još mnogo pozitivnih učinaka. 

Kada su vidljivi prvi rezultati ovog tretmana?

Prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana, a svakim daljnjim treningom postižu se sve bolji i vidljiviji rezultati. 

Zašto je bitan teenlifting i po čemu se razlikuje od ostalih tretmana na tržištu?

Svjetska metoda inovatorice dr. Sanje Malbaše Gošović djeluje poput fitnessa za vaše lice. TEENLIFTING-om Platizme postiže se vidljivo podizanje tonusa mišića i kože, istovremeno smanjenje podbratka uz podizanje usta i obraza te sužavanje lica i vrata. Platizma je mišić koji pokriva cijeli vrat, podbradak i donji dio lica.

Razlikuje od svih kozmetičkih metoda jer jedini djeluje na mišić, kožu i kosti istovremeno, što pospješuje i zdravlje osobe. Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena inovativna metoda jer koristi specijalno oblikovane elektrode za stimulaciju velikih grupa mišića. Elektrostimulacije mišića Platizme koje se nude na tržištu samo je djelomično stimuliraju i to samo na pojedinačnim mjestima. Takva stimulacija je preintenzivna za ta mjesta, a istovremeno preslaba za cijeli mišić i postizanje maksimalnih rezultata. 

 
Kada krenuti s tretmanima?

Najvažnije je odraditi prvi tretman u životu što prije. Nakon tog potpuno novog iskustva, napravi se plan treniranja svih mimičnih mišića na razini godine. Klijenti u 50-im i kasnijim godinama mogu očekivati sporije početne rezultate, koji ovise o elastičnosti i stanju kože, iako ni to nije pravilo.

Kozmetički salon Katea nalazi se u Matuljima na adresi Ivana i Matka Baštijana 24; Ovim putem pozivaju sve koji su zainteresirani da im se obrate i saznaju sve dodatne informacije o ovom inovativnom tretmanu. 

A kako nama stručnjaci preporučuju, tako ćemo i mi vama - brinite o svojoj koži na vrijeme! Kao što vodite računa o redovitoj tjelovježbi i fitnessu za tijelo, trebali bi voditi računa i o mišićima lica. Kako kažu, uvijek se vidi koje je lice njegovano - neka vaše bude jedno od njih. 

(I:eKvarner.info)
Povezane novosti

Teenlifting i dalje među najpopularnijim metodama prirodnog zatezanja lica

Pročitajte recenziju klijentice nakon prvog odrađenog tretmana...
Pogledaj sve novosti

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se