TRAŽIŠ? NAĐI.

MANESTAR

Madeži, dermatolog, Rijeka, lasersko uklanjanje kapilara
O NAMA

Privatni dermatolog i venerolog: Ordinacija Manestar, Rijeka

 
U ordinaciji za kožne i spolne bolesti dermatološka i venerološka ordinacija Manestar vršimo dijagnoze i liječenje bolesti kože, vidljivih sluznica, kose, noktiju, raka kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. Uz to obavljamo male kirurške zahvate (dermatokirurgija) u terapijske ili estetske svrhe, brojne medicinsko-estetske tretmane i tretmane laserom.
 
Uklanjamo madeže te vam nudimo lasersko uklanjanje kapilara i dlaka.  
U ordinaciji primjenjujemo najnovije priznate i provjerene metode u dijagnostici, terapiji i estetskoj dermatologiji.
 
Kvalitetu naše usluge prepoznali su pacijenti i klijenti iz Hrvatske i Europe (Italija, Slovenija, Njemačka, Švicarska...). Informacije o novim dijagnostičkim metodama, novim vrstama terapija i estetskih zahvata možete naći u Novostima.
 

Teo Manestar Blažić, dr.med., spec. dermatologije i venerologije


Dr. Teo Manestar Blažić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i magistrirao iz područja medicinskih znanosti u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije odradio je u Rijeci i Zagrebu. Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog dermatovenerološkog društva. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Redovito stručno usavršavanje provodi u Hrvatskoj i inozemstvu. Aktivno sudjeluje na znanstvenim i stručnim dermatološkim kongresima i simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu. Autor je i koautor stručnih i znanstvenih članaka iz područja dermatologije. Recenzent je u znanstveno-stručnim časopisima. Više puta bio je pozvani predavač na dermatološkim tečajevima i kongresima.

Ima više od deset godina iskustva u dermatoskopskom pregledu madeža i dijagnostici tumora koža. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo o laserima koristi kao instruktor za lasere u dermatologiji i estetskoj medicini. Do sada je obavio više od 6000 laserskih zahvata, više do 7000 dermatokirurških zahvata i ima više od deset godina iskustva u uklanjanju madeža.
 
 
Pregled madeža, Rijeka, Ordinacija Manestar
DJELATNOSTI

 Privatni dermatolog, Rijeka, Ordinacija Manestar
PROIZVODI I USLUGE

Dermatovenerologija

 
Ordinacija Manestar nudi vam razne dermatovenerološke usluge dijagnostike i liječenja kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. 
 

Madeži | Uklanjanje madeža

 
Primjetite li da se na vašoj koži pojavio novi madež ili da je postojeći madež promijeni boju ili oblik, dogovorite pregled madeža u našoj privatnoj ordinaciji. Naši stručni liječnici također za vas mogu obaviti i lasersko ili kirurško uklanjanje madeža kad je to potrebno. 
 

Uklanjanje kapilara

 
Ispucale kapilare česta su pojava kod žena, ali i muškaraca. Imate li i vi takav problem i želite ga se riješiti, dogovorite termin za uklanjanje kapilara u ordinaciji Manaster. 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

 

"MANESTAR" se nalazi u ovim kategorijama
Madeži, lasersko uklanjanje, kapilara, privatni dermatolog, venerolog, pregled, dlaka, dlačica, fileri, bora, hijaluron, pjega, pomlađivanje, Rijeka

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se