Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika Manestar Blažić, Rijeka: dermatolog i ginekolog, pregled madeža i estetski zahvati na koži, ultrazvuk dojki

 
U ordinaciji za kožne i spolne bolesti dermatološka i venerološka ordinacija Manestar vršimo dijagnoze i liječenje bolesti kože, vidljivih sluznica, kose, noktiju, raka kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. Uz to obavljamo male kirurške zahvate (dermatokirurgija) u terapijske ili estetske svrhe, brojne medicinsko-estetske tretmane i tretmane laserom.
 
Uklanjamo madeže te vam nudimo lasersko uklanjanje kapilara i dlaka.  
U ordinaciji primjenjujemo najnovije priznate i provjerene metode u dijagnostici, terapiji i estetskoj dermatologiji.
 
Kvalitetu naše usluge prepoznali su pacijenti i klijenti iz Hrvatske i Europe (Italija, Slovenija, Njemačka, Švicarska...). Informacije o novim dijagnostičkim metodama, novim vrstama terapija i estetskih zahvata možete naći u Novostima.
 

Teo Manestar Blažić, dr.med., spec. dermatologije i venerologije


Dr. Teo Manestar Blažić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i magistrirao iz područja medicinskih znanosti u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije odradio je u Rijeci i Zagrebu. Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog dermatovenerološkog društva. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Redovito stručno usavršavanje provodi u Hrvatskoj i inozemstvu. Aktivno sudjeluje na znanstvenim i stručnim dermatološkim kongresima i simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu. Autor je i koautor stručnih i znanstvenih članaka iz područja dermatologije. Recenzent je u znanstveno-stručnim časopisima. Više puta bio je pozvani predavač na dermatološkim tečajevima i kongresima.

Ima više od deset godina iskustva u dermatoskopskom pregledu madeža i dijagnostici tumora koža. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo o laserima koristi kao instruktor za lasere u dermatologiji i estetskoj medicini. Do sada je obavio više od 6000 laserskih zahvata, više do 7000 dermatokirurških zahvata i ima više od deset godina iskustva u uklanjanju madeža.
 
 
Pregled madeža, Rijeka, Ordinacija Manestar
Djelatnosti
 Privatni dermatolog, Rijeka, Ordinacija Manestar
Proizvodi i usluge

Dermatovenerologija

 
Ordinacija Manestar nudi vam razne dermatovenerološke usluge dijagnostike i liječenja kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. 
 

Madeži | Uklanjanje madeža

 
Primjetite li da se na vašoj koži pojavio novi madež ili da je postojeći madež promijeni boju ili oblik, dogovorite pregled madeža u našoj privatnoj ordinaciji. Naši stručni liječnici također za vas mogu obaviti i lasersko ili kirurško uklanjanje madeža kad je to potrebno. 
 

Uklanjanje kapilara

 
Ispucale kapilare česta su pojava kod žena, ali i muškaraca. Imate li i vi takav problem i želite ga se riješiti, dogovorite termin za uklanjanje kapilara u ordinaciji Manaster. 


Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Najučinkovitije terapije za uklanjanje madeža, liječenje akni i tretmani za pomlađivanje

Predstavljamo dermatološku i venerološku ordinaciju u Rijeci...

Nekirurško zatezanje kože u ordinaciji dr. Manestara u Rijeci

HIFU se koristi za zatezanje kože i uklanjanje masnog tkiva ne-kirurškim putem...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više