Pošalji upit
Slanje…

DENTAL FUSION

Implantologija, fiksna i mobilna protetika, dječja stomatologija, oralna kirurgija, Rijeka

Darko Pauletić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Stomatološka ordinacija - Dental Fusion


Stomatološka ordinacija Dental Fusion, smještena na Radićevoj 18 u Rijeci, pruža širok spektar usluga u području stomatologije. Specijalizirani smo za različite grane stomatologije, nudeći vrhunske usluge u područjima implantologije, protetike, oralne kirurgije, estetske stomatologije te dječje stomatologije.
 
 
 

Implantologija

 
Implantologija je grana stomatologije koja se bavi postavljanjem dentalnih implantata kao trajnih zamjena za izgubljene zube.

Implantati se koriste u slučajevima nedostatka jednog ili više zuba, potpune bezubosti ili kod osoba koje nisu zadovoljne klasičnim zubnim protezamaZubni implantat, napravljen od titanija (biokompatibilnog materijala), kirurškim zahvatom ugrađuje se u čeljust kao zamjena za izgubljeni zubni korijen.
 
Panoramskom snimkom čeljusti, prije implantacije, dobivamo precizan prikaz gustoće i dimenzija kosti. Ovaj postupak potpuno je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom. Za više informacija pošaljite upit!
 

Fiksna i mobilna protetika

 
Mobilna protetika je važna stomatološka grana koja pruža funkcionalna i estetska rješenja za pacijente s gubitkom zuba. Koristi se najviše od strane starijih osoba, pacijenata s potpunim ili djelomičnim gubitkom zuba te onih koji nisu kandidati za dentalne implantate. 
 

Dok se fiksna protetika preporučuje za trajna rješenja poput implantata ili mostova koji su čvrsto pričvršćeni na postojeće zube, mobilna protetika se često preporučuje za pacijente koji imaju probleme s cjelokupnom zubnom funkcijom. 

Nudimo različite vrste protetike, uključujući bezmetalne, cirkonske i metal-keramičke kombinacije. Izrađeni su preciznom CAD/CAM kompjuteriziranom tehnikom i digitalnim skeniranjem, eliminirajući potrebu za neugodnim klasičnim otiscima. 
 
Pošaljite upit za više informacija ili rezervirajte svoj termin za stomatološki pregled.
Djelatnosti
 • Implantologija 
 • Krunice i mostovi
 • Keramičke ljuskice 
 • Mobilne proteze 
 • Izbjeljivanje zubi 
 • Dentalni laboratorij
 • Oralna kirurgija 
 • Zubni implantati
 • Fiksna i mobilna protetika
 • Dječja stomatologija
 • Restaurativna stomatologija 
 • Oralna kirurgija
Proizvodi i usluge

Restaurativna stomatologija


Najčešći stomatološki problem s kojim se vjerojatno susreo svatko od nas je karijes. Kako bismo izbjegli nastanak karijesa, važno je održavati oralnu higijenu, redovito prati zube i koristiti zubni konac. Zadatak restaurativne stomatologije je vratiti zubu prvobitni oblik, obnavljajući tako i funkciju i estetiku. 

Ova grana stomatologije bavi se oboljenjima čvrstih zubnih tkiva, kao što su karijes ili oboljenja zubnog živca.  Ako dođe do bilo kakvih problema, Dental Fusion nudi stručne usluge i tretmane kako bi očuvali oralno zdravlje. 
 

U današnje vrijeme ispuni, odnosno plombe, izrađuju se tako da bojom, teksturom i kvalitetom oponašaju prirodan zub. Ove moderna rješenja u stomatologiji omogućuju da plombe budu gotovo neprimjetne, stvarajući ljepši osmijeh.

Oralna kirurgija - vađenje zuba

Specijalizirali smo se za oralnu kirurgiju i posvećeni smo pružanju najkvalitetnije skrbi pacijentima prilikom svakog postupka. Ova grana stomatologije obuhvaća različite vrste operacija i postupaka, uključujući vađenje umnjaka, ugradnju dentalnih implantata, rekonstrukciju čeljusti, kao i kirurško liječenje bolesti desni i oralnih infekcija. 
 
Problemi sa umnjacima, kao što su bol, oticanje ili nepravilan rast, mogu uzrokovati nelagodu i ometati normalno funkcioniranje usta. U Dental Fusion nudimo bezbolno uklanjanje umnjaka. Koristimo najsuvremenije tehnike i opremu kako bi osigurali bezbolan postupak vađenja umnjaka. 
 
 
Naš cilj je očuvati zube i potporne strukture kroz  prilagođene terapeutske postupke, osiguravajući pacijentima zdrav i trajan osmijeh.
 
Za više informacija o našim uslugama pošaljite upit ili nas nazovite.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više