Pošalji upit
Slanje…

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE dr. med. dent. MENSUR ISMAILI

Dental center, clinic, studio dentistico, stomatolog, implantologija, parodontologija, protetika, Rijeka, Bakar

Mensur Ismaili
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Ordinacija dentalne medicine dr. med. dent. Mensur Ismaili

 
Ordinacija dentalne medicine dr. med. dent. Mensur Ismaili polivalentna je ordinacija na Škrljevu nedaleko od Bakra. U moderno opremljenom prostoru svojim klijentima nudi široki spektar usluga sa područja dentalne medicine.
 
stomatolog bakar
 
Profesionalnim i individualnim pristupom u stomatološkoj dijagnostici i liječenju nastojimo pružiti najbolju uslugu za vas i vašu obitelj na jednom mjestu. Dijelili smo osmijeh i zadovoljstvo sa stotinu naših zadovoljnih pacijenata, budite i vi jedan od njih!

Ugradnja zubnih implantata, protetski radovi

Ugradite implantante sa krunicom i vratite ljepotu i funkcionalnost svojim zubima. Implantologija pruža rješenje za sve oblike bezubosti. Nadomjestak od titana, zubni implantant ugrađujemo u čeljust kao zamjenu za izgubljene zube.
 
U ordinaciji pronađite rješenje kako nadomjestiti izgubljene zube potpunim ili djelomičnim protezama, krunicama, mostovima i ljuskicama.
 

Dječja stomatologija

 
Znamo da su navike formirane u djetinjstvu presudne za zdrav osmijeh kroz cijeli život. Kroz desetljeće iskustva, razvili smo poseban pristup radu s djecom, osiguravajući im ugodno iskustvo kod stomatologa.
 
Naše usluge se šire kako bi odgovorile na njihove potrebe, uključujući i mogućnost izrade plombica u raznim bojama kako bismo potaknuli njihovu motivaciju za održavanjem zdravlja zubi. Vaše dijete je u dobrim rukama jer su nas upravo djeca odabrala!
 

Ortodoncija

 
Naš tim stručnjaka fokusira se na dijagnosticiranje, prevenciju i korekciju nepravilnosti položaja zubi i čeljusti, kao i nepravilnih zagriza. 
 
Važno je napomenuti da ortodontske usluge i nošenje aparatića nije rezervirano samo za djecu; poravnanje zubi i lijep osmijeh mogu se postići u bilo kojoj životnoj dobi. Dogovorite termin prvo pregleda!
 
Nazovite nas i dogovorite termin pregleda!
Djelatnosti
 • Ugovorna ordinacija sa HZZO
 • Stomatološka ordinacija za cijelu obitelj
 • Zubotehnički laboratorij
 • Dječja stomatologija
 • Ortodoncija
 • Protetika
 • Mobilne i fiksne proteze
 • Implantologija
 • Ugradnja dentalnih implantata
 • Endodoncija
 • Estetska stomatologija
 • Izbjeljivanje zubi
 • Zubne ljuskice
Proizvodi i usluge

Endodoncija

 
Endodoncija je stručna disciplina u stomatologiji koja se posvećuje prevenciji, dijagnozi i terapiji patoloških stanja u zubnoj pulpi te njihovim posljedicama na okolna i udaljena tkiva.
 
Karijesom uzrokovana upala pulpe, poznata kao pulpitis, česta je pojava koja može rezultirati boli i osjetljivošću na toplinu ili hladnoću kako karijes napreduje kroz caklinu i dentin.
 
endodoncija
 
Naš tim stručnjaka u endodonciji posvećen je očuvanju zubne funkcije i udobnosti pacijenata kroz preciznu dijagnostiku i terapiju.
 

Estetska stomatologija

 
Ako imate okrnjene, oštećene ili nepravilne zube, male praznine između zuba, mrlje ili diskoloraciju zuba, estetska stomatologija može biti rješenje.
 
 
Naš tim posvećen je pružanju individualne skrbi kako biste postigli zdrav i privlačan osmijeh koji će vam pružiti zadovoljstvo i samopouzdanje. Dogovorite termin za izbjeljivanje zubi, postavljanje popularnih zubnih ljuskica, protetska rješenja i dr. 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više