Pošalji upit
Slanje…
O nama

Ars Vitae centar za fizikalnu terapiju, medicinske masaže i rekreaciju

Centar za njegu i održavanje tijela Ars Vitae nalazi se na Viškovu kraj Rijeke te pruža pomoć kod razvijanja, održavanja i obnavljanja funkcionalne pokretljivosti za sve dobne skupine.
 
medicinska masaza
 
 
Provodimo bowen terapiju, limfnu drenažuindividualne i grupne kinezioterapije, vježbe snaženja mišića, vježbe koordinacije i balansa te vježbe za pomoć kod skolioze, kifoze i posturalne disfunkcijeS pacijentima kreiramo individualne programe na temelju liječničke preporuke kod raznih ozljeda, akutnih i kroničnih bolesti.
 

Medicinska masaža

Medicinska masaža nije namijenjena samo opuštanju, već je njezin glavni cilj terapeutske prirode, usmjeren na poboljšanje funkcije mišića, smanjenje boli i poboljšanje cirkulacije. Provedba medicinske masaže zahtijeva visoku stručnost terapeuta koji mora razumjeti kompleksne medicinske aspekte i potrebe pacijenata.

Medicinskim masažama pomažemo u rehabilitaciji nakon ozljeda, ublažavanju kroničnih bolova i poboljšanju općeg zdravlja i dobrobiti. Uz profesionalni pristup i individualizirani tretman, medicinska masaža postaje ključan alat koji ubrzava rehabilitaciju i vrijeme povratka obavljanju svakodnevnih aktivnosti.
 
fizioterapija
 

Bowen terapija Rijeka

Poznata i kao Bowenova metoda, Bowenova tehnika je terapija koja uključuje nježne ali precizne manipulacije mekog tkiva. Pokreti koji se rade su pokreti rolanja pomoću kažiprsta i palca terapeuta preko mišića, tetiva i živaca s minimalnim pritiskom.

Pomaže kod bolova u leđima, išijasa i ostalih problema s kralježnicom, kod tegoba s vratom i ramenima, problema s probavom i crijevima. Također je djelotvorna kod glavobolja, migrena, vrtoglavica, kod bolesti dišnih putova, problema s koljenima, zglobovima i stopalima te kod sportskih ozljeda. Ublažava simptome PMS-a, probleme s grudima, prostatom, a bilježi rezultate i kod neplodnosti.
 

Fizikalna terapija


Fizikalna terapija ne samo da pomaže u oporavku od akutnih stanja, već može biti ključna i u upravljanju kroničnim bolestima te prevenciji budućih ozljeda. Tim stručnih fizioterapeuta u Ars Vitae centru kreiraju personalizirane planove kod ozljeda zglobova lokomotornog sustava, kralježnice i ekstremiteta, sportskih ozljeda, reumatskih i neuroloških tegoba te ortopedskih bolesti.
 
Kroz sveobuhvatnu procjenu i prilagođene tretmane, fizioterapijom pacijentima pružamo alate i znanja potrebna za postizanje dugotrajnog zdravlja i kvalitete života.
 
fizikalna terapija rijeka
 
Limfna drenaža još je jedna usluga koju nudimo, a preporučuje se i nakon kirurških zahvata zbog pozitivnog djelovanja na organizam i jačanja imuniteta
 
Pošaljite upit ili nas nazovite i dogovorite konzultacije!
Djelatnosti

 • Medicinska masaža
 • Bowen terapija 
 • Bowen terapija za djecu
 • Individualni programi vježbi za skoliozu, kifozu, posturalnu disfunkciju
 • Fizikalna terapija
 • Pregled fizijatra
 • Limfna drenaža
 • Masaže vlasišta
 • Grupno vježbanje
 • Yoga
 • Pilates
 • Aerobic
 • Holistički pristup rehabilitaciji
 • Rekreacija Viškovo - Rijeka
Proizvodi i usluge

Pregled fizijatra reumatologa Doris Stamenković

U Ars Vitae centru možete obaviti detaljan reumatološki pregled kod doktorice Doris Stamenković koji obuhvaća detaljnu anamnezu, klinički pregled, kao i preporuku za specifične dijagnostičke postupke.
 
Dr. Stamenković svakom pacijentu pristupa s ciljem identifikacije uzroka simptoma, bilo da se radi o autoimunim bolestima, degenerativnim stanjima ili upalnim procesima. Na temelju postavljene dijagnoze, fizijatar reumatolog pružit će savjet o najboljem terapijskom pristupu, koji može uključivati lijekove, fizikalnu terapiju, edukaciju ili druge specijalizirane tretmane.
 
pregled fizijatra
 

Uklanjanje boli u leđima, vratu, ramenima, križima, kukovima i koljenima

Bol u leđima, vratu, ramenima, križima, kukovima i koljenima može značajno smanjiti kvalitetu života, ograničavajući svakodnevne aktivnosti i uzrokujući nelagodu. Naša specijalizirana usluga usmjerena je na pružanje olakšanja od ovih bolova putem personaliziranih terapija prilagođenih svakom pojedincu. 
 
Nakon temeljite procjene vašeg stanja, kreiramo individualni plan liječenja koji je usmjeren na ciljanu terapiju problematičnih područja te koristimo kombinaciju manualnih tehnika, fizioterapije, vježbi i savjetujemo vas o boljim životnim navikama.
 

Grupne vježbe -  TRX, STEP, TNS, yoga, pilates

Uz rehabilitacijski program pružamo i grupne rekreacijske aktivnosti yoge, pilatesa i aerobika. 
 
Pilates jača jezgru i poboljšava držanje, yoga kombinira tjelesne poze s meditacijom za fizičku i mentalnu ravnotežu, dok aerobik potiče kardiovaskularno zdravlje i dinamičnost.
 
yoga pilates
 

Holističkim pristupom i kombinacijom fizikalnih terapija i grupnih vježbi olakšati ćete tegobe, ojačati tijelo, postati fleksibilniji i osjećati se bolje u svom tijelu.
 

Individualni trening

Individualni trening potpuno je personaliziran pristup vježbanju gdje je kompletan program vježbi prilagođen vašim ciljevima ili zdravstvenim izazovima.
 
Osobni trener prati vas i motivira pri svakom koraku, osigurava da svaku vježbu izvodite učinkovito i pravilno, termini su fleksibilni, a privatnost je zajamčena.
 
Individualni treninzi korisni su svakome tko želi personaliziran, fokusiran i strukturiran pristup režimu vježbanja.
 
Za dodatne informacije i dogovore oko termina, slobodno nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više