Pošalji upit
Slanje…
O nama

Specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju Nirvana Skočić

 
Specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju pod vodstvom dr. med. specijalist dermatologije i venerologije Nirvane Skočić nalazi se u Rijeci.
 
Među uslugama koje nudimo izdvajamo dermatološki pregled i estetske tretmane lica kao što su Revidem mikrodermoabrazija i terapija mikroiglicama
 
Dermatolog, Rijeka 

Dermatolog, Rijeka

Tijekom života gotovo svaka osoba primijeti neku promjenu na svojoj koži. Ne bi trebalo zanemariti takve promjene. Dermatologija, odnosno dermatolog nudi vam rješenja i terapije koje su vam potrebne. 
 
Uočite li promjene na madežu, svrbež, osip ili se borite s upornim aknama prije nego li krenete sami sebi postavljati dijagnozu preporučamo da nas nazovete.
 
Uz vrhunsku stručnost i profesionalnost u radu stavljamo naglasak na individualiziran pristup svakom klijentu kako bismo svakim tretmanom postigli optimalne rezultate.
 
Dermatološki pregled, Rijeka 
 
Bogato radno iskustvo dermatologa i venerologa te konstantno stručno usavršavanje omogućuje nam da vam ponudimo najkvalitetnije usluge uz najmoderniju opremu. 
 
Brinu li vas promjene na vašoj koži,
Djelatnosti
  • Dermatolog
  • Dermatološki pregled
  • Dermatoskopski pregled madeža
  • Uklanjanje bradavica | Krioterapija virusnih bradavica
  • Uklanjanje madeža | Radiofrekvencijsko uklanjanje promjena na koži
  • Alergijske bolesti kože
  • Spolno prenosive bolesti
  • Tretmani lica
  • Mikrodermoabrazija Reviderm Skin Peeler
  • Terapija mikro iglicama Revider Skin Needler

Proizvodi i usluge

Dermatološki pregled

Dermatološki pregled se sastoji od kliničkog pregleda kože i njezinih sluznica, uz odgovarajuću dijagnostiku. Uključen i pregled kose, tjemena i vlasišta kao i madeža.
 

Pregled madeža 

Kod iznenadne pojave novih madeža, promjena na postojećim te svrbeža ili krvarenja samih madeža, ne odgađajte posjet dermatologu jer bi ove promjene mogle značiti malignu transformaciju. Pregled madeža obavljamo dermatoskopom te je u potpunosti bezbolan.
 

Uklanjanje bradavica

Krioterapija se obavlja tekućim dušikom. Ova metoda veoma je učinkovita kod uklanjanja kožnih promjena poput virusnih bradavica

Mikrodermoabrazija

Želite li regenerirati vašu kožu ili vas muče akne, ožiljci od akni, bore ili hiperpigmentacija, Reviderm Skin peeler mikrodermoabrazija mogla bi biti najbolje rješenje za vas. Radi se o bezbolnom tretmanu koji odstranjuje gornji sloj kože pri čemu se stimulira rast novih.
 
Mikrodermabrazija, Rijeka
Reference

Nirvana Skočić, dr. med. specijalist dermatologije i venerologije

Nirvana Skočić, dr. med. specijalist dermatologije i venerologije je medicinu završila na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a specijalizaciju odradila na Klinici za dermatologiju i venerologiju KBC Rijeka i na Klinici za kožne i spolne bolesti Šalata u Zagrebu, gdje je položila specijalistički ispit.
Danas je član Hrvatskog dermatološkog društva, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog društva estetske medicine.
 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više