Pošalji upit
Slanje…

RIVIERA DENT

Stomatološka ordinacija, dentalni implantati, ortodoncija, invisalign, Rijeka

Riviera Dent
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Stomatološka klinika Riviera Dent

Riviera Dent ordinaciju za stomatološke zahvate čini tim iskusnih stručnjaka, posvećen tome da svaki posjet stomatologu bude što ugodniji.
 
stomatolozi rijeka
 
S dugogodišnjim iskustvom, individualnim pristupom te korištenjem najsuvremenije opreme i materijala, ova stomatološka klinika osigurava najbolja rješenja iz područja dentalne medicine za svakog pacijenta.
 
Više od 25 godina iskustva, korištenje najkvalitetnijih i sigurnih materijala te garancija na sve dentalne tretmane razlog su zašto uživamo povjerenje brojnih pacijenata. Kontaktirajte nas i dogovorite prvi termin!
 

Čišćenje kamenca, liječenje karijesa i ostali stomatološki zahvati

 
Pacijente uvijek potičemo na redovite stomatološke preglede kako bi se prevenirale bolesti zubi i desni. Preventivni zahvati uključuju pečaćenje fisura, čišćenje kamenca, fluoridaciju zuba i pjeskarenje dok konzervativa ili restorativna stomatologija obuhvaća i liječenje karijesa, plombiranje, Inlay, Onlay, Overlay te liječenje zubnog korijena (endodoncija). Kod plombiranja koristimo najkvalitetnije ispune koji su dugoročni te bojom identični prirodnim zubima.
 

Dentalni implantati 

 
Implantati predstavljaju optimalno rješenje za zamjenu jednog ili više izgubljenih zubi. Njihova primjena ne samo da poboljšava estetski izgled, već i olakšava žvakanje i govor.
 
implantologija
 
Ugradnja implantata pridonosi očuvanju preostalih zubi, eliminirajući potrebu za brušenjem susjednih zubi, što je uobičajeno kod ugradnje mostova. Osim toga, implantati pomažu u sprječavanju gubitka čeljusne kosti, koja se često javlja nakon gubitka zuba.

Implantati služe kao najkvalitetniji nosač krunica, mostova i All on 4/6 protetskih radova. Dogovorite termin i saznajte jeste li idealan kandidat za ugradnju implantata!
 

Fiksna i mobilna protetika

 
Problemu gubika jednog ili više zubi može se pristupiti krunicama, mostovima i ljuskicama (fisknim radovima) ili mobilnom protetikom kada zbog indikacija nije moguće primijeniti metode fiksne protetike.
 
U protetici se koriste materijali poput metal keramike, bezmetalne keramike i cirkon keramike. Suvremeni materijali koriste se i kod izrade mobilnih proteza kako bi se pacijentima olakšalo privikavanje, poboljšala funkcija proteze ali i estetika.
Proizvodi i usluge

Oralna kirurgija

 
Kirurški zahvati koje najčešće obavljamo u ordinaciji su ekstrakcija umnjaka, ugradnja implantata, regeneracija kosti, nivelacija kosti, podizanje sinusa i apikotomija.
 
Vađenje zuba uvijek se pokušava izbjeći te je to posljednji zahvat u terapiji, zub se prvenstveno pokušava spasiti endodoncijom i apikotomijom - kirurškim postupkom odstranjivanja vrška korijena. 
 
ortodoncija
 

Ortodoncija za odrasle i djecu

 
Iako je s ortodontskom terapijom najbolje započeti u djetinjstvu, zubi se mogu ispraviti i u odrasloj dobi. Ovisno o stupnju nepravilnosti i ostalim indikacijama, nepravilan položaj zubi može se ispraviti fiksnim, mobilnim ili prozirnim aparatićima za zube.
 
U ordinaciji posebno postupamo kod ortodontske terapije za djecu i ortodontske terapije za odrasle, s ciljem što boljeg ishoda za svakog pacijenta. Obratite nam se s povjerenjem!
 

Paradontologija

 
Redovitim stomatološkim pregledima na vrijeme se može uočiti i liječiti parodontitis, koji u uznapredovaloj fazi ima simptome crvenila i krvarenja desni, osjetljivosti, povlačenja zubnog mesa i lošeg zadaha.
 
U početku bolesti terapija podrazumijeva redovito čišćenje zubnog kamenca ili intenzivno čišćenje (kiretažu) te terapiju laserom. Ponekad se koristi i antibiotska terapija, dok je u odmaklim fazama bolesti moguća primjena različitih kirurških metoda.
 
paradontologija
 
Više o svim uslugama u ponudi saznajte na Riviera Dent web stranici ili nam pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više