Pošalji upit
Slanje…
O nama

Poliklinika Kantrida pruža usluge radioloških i ortopedskih pregleda u Rijeci

 
Poliklinika Kantrida nalazi se na adresi Lošinjska 16 u Rijeci, pacijentima već 30 godina pruža brze i kvalitetne usluge iz područja radiološke dijagnostike i ortopedije.
 
Tim poliklinike sastoji se od iskusnih radioloških tehnologa i radiologa čija je primarna zadaća osigurati preciznu dijagnostiku uz siguran i što ugodniji pregled za svakog pacijenta.
 

Mamografija - mamografski pregled u Rijeci

Redovitim pregledima, ultrazvukom i mamografijom, zloćudni rak dojke može se otkriti u ranijim stadijima čime su šanse za izliječenje mnogo veće.
 
Uz pomoć najsuvremenije tehnologije te iskusnih radiologa, mamografski pregled u poliklinici traje svega 15 do 20 minuta, nakon čega se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima uz mirnu savjest da ste učinili važan korak za svoje zdravlje.
 
uzv pregled
 

Ultrazvučni pregledi

 
Ultrazvučni pregledi bezbolan su i siguran način za detaljan uvid u vaše unutarnje zdravlje, bez izlaganja ionizirajućem zračenju, pogodni su za pacijente svih uzrasta i dobi. Koristimo ga kao primaran pregled ili kao nadopunu na prethodno učinjene preglede.
 
U poliklinici brzo i bez čekanja možete obaviti ultrazvuk dojki, abdomena, kukova i dječjih kukova, prostate, štitnjače, vrata, aksila, prepona, limfnih čvorova, površinskih struktura te druge preglede po potrebi.
 

Color Doppler

 
Color Doppler je napredni ultrazvučni pregled koji omogućuje detaljnu analizu protoka krvi kroz krvne žile. Ovaj pregled je brz, siguran i informativan, na temelju pregleda liječnici mogu procijeniti vaše kardiovaskularno zdravlje i preporučiti daljnji tijek liječenja, ako je to potrebno. Pregledi se obavljaju u ugodnom okruženju, s ciljem da se osjećate opušteno i sigurno.
 
doppler uzv
 
Pregled traje od 15 - 30 minuta, a u poliklinici nudimo UTZ Color doppler karotida, vena i arterija ruku, vena i arterija nogu i ostalih žila.
 

2D i 3D Dentalna radiologija

 
Dentalna radiologija neizostavan je dio kod postavljanja dijagnoze i planiranja stomatoloških postupaka, praćenja razvoja bolesti i uspješnosti stomatološkog liječenja.
 
Koristi se u endodonciji, restorativnoj stomatologiji, prilikom postupka ugradnje implantata, oralnoj kirurgiji, otkrivanju karijesa, promjena pulpe, parodonta te trauma zubi. Pružamo usluge 2D rendgenskih snimka zubi (intraoralne snimke, ortopantomografija i teleradiogram/cephalogram) i 3D snimaka (CT zubi). Postupak traje nekoliko minuta, bezbolan je i siguran.
 
Za više informacija o svim uslugama poliklinike posjetite službenu web stranicu ili nam pošaljite upit!
Djelatnosti
  • Radiološki i ortopedski pregledi u Rijeci
  • Suradnja s osiguravajućim kućama Grawe, Uniqa, Croatia osiguranje, Wiener osiguranje
  • Mamografija
  • Ultrazvuk dojki, abdomena, prostate, štitnjače, vrata, aksila, prepona, limfnih čvorova, površinskih struktura, kukova
  • Denzitometrija
  • Radiografija
  • Dentalna radiologija
  • Ortopedski pregledi 
 
Proizvodi i usluge

Denzitometrija

 
Cilj denzitometrije je detaljan uvid u zdravlje kostiju, ova je pretraga standard kod dijagnoze osteoporoze. Pregled se preporučuje ženama starijim od 65 godina i muškarcima starijim od 70 godina te osobama s rizičnim čimbenicima (dijabetes, reumatski artritis...) koji utječu na kvalitetu kostiju.
 
Posebna priprema za pregled nije potrebna, a snimanje je bezbolno, neinvaznivno i potpuno sigurno.
 

Radiografija - rendgensko snimanje

 
Radiografija ili rendgensko snimanje temelj je naše dijagnostičke ponude, pruža brze i precizne uvide u različita zdravstvena stanja. U postavljanju potpune dijagnoze, rendgen često kombiniramo s ultrazvučnim pregledima.
 
radiografija rijeka 
Uređaje za rendgen redovito kontroliramo i testiramo kako bi maksimalno smanjili rizik od štetnih utjecaja zračenja, dok za dobivanje dijagnostičkih slika koristimo najmanje potrebne doze zračenja. Snimanje izvodi inženjer radiološke tehnologije, a liječnik specijalist radiologije analizira slike na temelju kojih izdaje nalaze.
 

Ortopedski pregled

 
Pregledi ortopeda u poliklinici usmjereni su na dijagnozu, liječenje i praćenje stanja povezanih s mišično-koštanim sustavom.
 
Ključni su za pravovremeno otkrivanje i liječenje bolesti i ozljeda koje utječu na lokomotorni sustav, a namijenjeni su osobama svih dobnih skupina koje osjećaju kroničnu bol, nelagodu ili ograničenje pokreta te onima koji su doživjeli pad ili imaju drugu ozljedu.
 
ortopedski pregled
 
Pri pregledu, ortoped će provesti sve potrebne kliničke testove te ih po potrebi nadopuniti ultrazvukom ili rendgenskom snimkom. Imate li ranije navedene tegobe, preporučujemo da ne odgađate odlazak ortopedu
 
Više informacija o poliklinici pronaći ćete na našoj web stranici, a na pregled se možete naručiti pozivom ili putem obrasca za upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više