Pošalji upit
Slanje…

PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR VATROSLAV JELUŠIĆ

Stomatolog, zubar, Implantanti, protetika, izbjeljivanje zubi, rendgen, Rijeka, Kastav

dr. Vatroslav Jelušić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Privatna stomatološka ordinacija dr. Vatroslav Jelušić 

 
Stomatološka ordinacija doktora Vatroslava Jelušića nalazi se na adresi Spinčićeva 10 u Kastvu kraj Rijeke i nudi vrhunsku uslugu svakom pacijentu!
 
Dugogodišnje iskustvo rada na području stomatologije u ordinaciji opremljenoj vrhunskim uređajima te personalizirani pristup jamče vam najbolju uslugu. Tim ordinacije pobrinut će se da vam iskustvo bude što ugodnije, a osmijeh lijep i zdrav.
 

Ugradnja dentalnih implantata

Dentalni implantati su idealno rješenje za zamjenu izgubljenih zubi, predstavljaju trajno i estetski privlačno rješenje koje osjećajem i izgledom odgovara prirodnim zubima. 
 
Implantat se savršeno uklapa u vizuru susjednih zubi, te ne da naslutiti da se radi o stranom tijelu. Proces ugradnje zubnih implantata se obavlja pod lokalnom anestezijom, te je u potpunosti bezbolan.
 

Fiksni i mobilni protetski radovi

Ovisno o indikacijama, nudimo uslugu izrade i ugradnje raznih protetskih rješenja. Mostovi, krunice te mobilne proteze dizajnirane su da vrate funkciju žvakanja ali i estetiku vašeg osmijeha.
 
zubni implantati
 
Fiksni protetski radovi najtrajnije su rješenje, ali nisu idealni ili mogući za sve pacijente. Alternativa su mobilni ili kombinirani protetski radovi koje pacijent može skidati.
 
Koristeći vrhunske materijale i tehnologiju, protetskim radovima osiguravamo najvišu razinu udobnosti za svakog pacijenta. Dogovorite prvi pregled i saznajte jeste li kandidat za fiksnu ili mobilnu protetiku.
 

Zubni rendgen

 
Dentalni rendgen koristimo za preciznu dijagnostiku i planiranje liječenja zubi i stomatoloških zahvata kada problem nije moguće definirati klasičnim pregledom.
 
Rendgen pruža potpunu i preciznu sliku gornje i donje čeljusti s okolnim anatomskim strukturama iz koje se dobivaju opće informacije o kostima glave, čeljustima i zubima. Jasno se uočavaju patološki procesi oko svih korijena zuba, stanje kosti u slučajevima parodontitisa te karijes i kamenac na teško dostupnim mjestima.  

rendgen
 
Na rendgen zuba nećete morati čekati, što omogućuje brže i efikasnije liječenje. Snimanje zuba u nekim slučajevima koristimo i nakon završenog liječenja, kako bi se uvjerili u uspješnost terapije ili zahvata.
 

Mala oralna kirurgija

 
Obavljamo sve osnovne dentalno kirurške zahvate. Svi se zahvati odrađuju pod lokalnom anestezijom te su u potpunosti bezbolni za pacijenta.
 
Postupci koje izvodimo su ekstrakcija zuba i umnjaka, ugradnja implantata, apikotomija, liječenje parodontalnih bolesti i dr. Koristimo najsuvremenije metode i opremu te činimo sve za minimiziranje nelagode i osiguravanje brzog oporavka pacijenta.
 
Kontaktirajte nas putem upita ili nas nazovite i zatražite više informacija!
Djelatnosti
  • Stomatologija Kastav, Rijeka
  • Implantologija
  • Mobilna i fiksna protetika
  • Izbjeljivanje zubi
  • Rendgen
  • Konzervativa
  • Mala kirurgija


 
 
Telefon:  051/691-100  Mobitel:  098/328-511
Proizvodi i usluge

Konzervativna stomatologija - kompozitni ispuni, liječenje zuba

Konzervativna stomatologija uključuje dijagnostiku, prevenciju i tretmane usmjerene na očuvanje prirodnih zubi: plombiranje, liječenje korijenskih kanala, uklanjanje zubnog kamenca i dr. Koristimo isključivo bijele kompozitne ispune koji su gotovo identični nijansi vaših prirodnih zuba.
 
Nastojimo minimizirati invazivne zahvate i očuvati prirodnu strukturu vaših zubi kad god je to moguće. Dobra oralna higijena i redoviti pregledi kod stomatologa učiniti će najviše za zdravlje vaših prirodnih zuba!
 
stomatolog kastav
 

Izbjeljivanje zubi

 
Pušenje cigareta, svakodnevno ispijanje napitaka poput kave i čaja, dob, genetika pa čak i korištenje nekih lijekova može utjecati na promjenu boja zubi. 
 
Izbjeljivanje zubi sve je traženije, u ordinaciji zube izbjeljujemo inovativnim, efikasnim i bezbolnim metodama koje će vam vratiti samopouzdanje i predivan osmijeh.
 
Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a produžit ćete ih održavanjem pravilne oralne higijene te izbjegavanjem napitaka koji mogu uzrokovati pojavu mrlja na zubima.
 
izbjeljivanje zubi  
Tražite li pouzdanu stomatološku ordinaciju te preglede i zahvate bez lista čekanja, nazovite nas i dogovorite prvi termin!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više