Pošalji upit
Slanje…
O nama
 
Temelj djelatnosti je kvaliteta rada koja je osigurana konkretnim mjerama prije svega individualnim pristupom svakom pacijentu. Kvantiteti i kvaliteti vremena koje mu se posvećuje, najsuvremenijoj opremi i materijalima te točno definiranim i praćenim protokolima za sve stomatološke zahvate koje osiguravaju kontrolu izvršenog rada u cilju zaštite pacijenta i osiguranja optimanlog odnosa "usluga-kvaliteta-cijena".
  
Naši stručnjaci

Stomatološki centar Dentex zdravstvena je ustanova u kojoj se pruža kompletna specijalistička stomatološka zaštita (Restorativna Stomatologija, Endodoncija, Dječja preventivna stomatologija, Ortodoncija, Fiksna i Mobilna protetika, Oralna kirurgija, Parodontologija, Implantologija) te subspecijalistička zaštita iz područja estetske stomatologije, gnatologije, temporomandibularnih poremećaja, orofacijalne boli, kompleksne oralne rehabilitacije i kompjuterski vođene implantologije.
 
Osnovana 2006. godine, temelji se na radu iskusnog specijalističkog tima te vrhunskoj stručnoj i znanstvenoj osposobljenosti djelatnika koji su organizatori i voditelji brojnih tečaja stručnog usavršavanja za stomatologe, specijaliste i specijalizante. Pozvani su predavači na raznim međunarodnim i nacionalnim stomatološkim kongresima, autori preko 70 radova publiciranih u eminentnim svjetskim i domaćim stomatološkim časopisima. Magistri su i doktori znanosti, te viši znanstveni suradnici. Njihovo konstantno stručno i znanstveno usavršavanje osigurava upotrebu najnovijih tehnika i protokola koji su univerzalno prihvaćeni, priznati i sigurni.

Poznato je da zdrav i lijep osmjeh čini centar pažnje svakoga koji nas gleda ili s nama razgovara, sigurni smo da vam možemo pomoći. U našem centru biti će vam pružena najsuvremenija stomatološka zaštita putem operativnih tehnika i aparata koje osiguravaju maksimalni nivo usluga u sklopu visokoorganizirane djelatnosti u opuštenom i ugodnom okruženju i uz potpuno prihvatljive cijene.
 
Klinički pregled

Dolaskom u ordinaciju u razgovoru s pacijentom zatražiti će se opis simptoma te razlog dolaska. Analizirati će se eventualni postojeći rengenski snimci. Pregled će obuhvatiti sluznicu usne šupljine, zube-prisustvo i stanje postojećih ispuna, njihov broj i razmještaj, detektirati će se eventualno prisustvo tvrdih i mekih naslaga, stanje marginalne gingive, prisustvo i dubina parodontnih đžepova, stupanj pomičnosti zuba. Uz pristanak pacijenta izvršiti će se digitalni intraoralni rengenski snimci uz minimalni stupanj zračenja. Upotrebom specijalne intraoralne kamere uz veliko povećenje i prikaz na monitoru stomatološke jedinice pacijentu će biti detaljnije prikazana problematika. Rtg snimke će biti arhivirane u informatički karton kao dokumentacija te kao informacije za slijedeću posjetu pacijenta.
 
Djelatnosti
 • Ortodoncija
 • Ortodont
 • Mobilna i fiksna protetika
 •  Restorativna stomatologija
 • Endodonacija
 • Protetika
 • Estetska stomatologija
 • Oralna kirurgija
 • Implantologija
 • Paradontologija
 • Dječja stomatologija
 • Ortodonacija
 • Zubotehničarski laboratorij
 • Izbjeljivanje
Proizvodi i usluge
 
 
Oprema i aparati

Oprema i aparati kao i korišteni materijali zadovoljavaju stroge europske zakonom definirane uvjete (CEE standardne specifikacije). Redovito se provodi kontrola kvalitete od strane povjerenstava Ministarstva zdravstva RH. S posebnom se pažnjom prati protokol sterilizacije. Liječnici provode sve zahvate korištenjem sustava povećala Zeiss leće (4-5x) ili visokotehnološki Zeiss mikroskop za specijalne zahvate u kirurgiji i endodonciji.

Stručno osoblje centra pobrinuti će se za sve Vaše potrebe!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više