TRAŽIŠ? NAĐI.

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE DENTEX

Ortodoncija, ortodont, mobilna i fiksna protetika
Naziv poslovnog subjekta:    ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE DENTEX
  Zametska 1, Rijeka 51000

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Zoran Kovač
www.dentex.hr
www.ekvarner.info/dentex
Pridruži se
O NAMA

 
Temelj djelatnosti je kvaliteta rada koja je osigurana konkretnim mjerama prije svega individualnim pristupom svakom pacijentu. Kvantiteti i kvaliteti vremena koje mu se posvećuje, najsuvremenijoj opremi i materijalima, te točno definiranim i praćenim protokolima za sve stomatološke zahvate koje osiguravaju kontrolu izvršenog rada u cilju zaštite pacijenta i osiguranja optimanlog odnosa "usluga-kvaliteta-cijena".
 
Stručno osoblje centra pobrinuti će se za sve Vaše potrebe!
 
Naši stručnjaci

Stomatološki centar Dentex zdravstvena je ustanova u kojoj se pruža kompletna specijalistička stomatološka zaštita (Restorativna Stomatologija, Endodoncija, Dječja preventivna stomatologija, Ortodoncija, Fiksna i Mobilna protetika, Oralna kirurgija, Parodontologija, Implantologija), te subspecijalistička zaštita iz područja estetske stomatologije, gnatologije, temporomandibularnih poremećaja, orofacijalne boli, kompleksne oralne rehabilitacije i kompjuterski vođene implantologije.
 
Osnovana 2006. godine, temelji se na radu iskusnog specijalističkog tima, te vrhunskoj stručnoj i znanstvenoj osposobljenosti djelatnika koji su organizatori i voditelji brojnih tečaja stručnog usavršavanja za stomatologe, specijaliste i specijalizante. Pozvani su predavači na raznim međunarodnim i nacionalnim stomatološkim kongresima, autori preko 70 radova publiciranih u eminentnim svjetskim i domaćim stomatološkim časopisima. Magistri su i doktori znanosti, te  viši znanstveni suradnici. Njihovo konstantno stručno i znanstveno usavršavanje osigurava upotrebu najnovijih tehnika i protokola koji su univerzalno prihvaćeni, priznati i sigurni.
Poznato je da zdrav i lijep osmjeh čini centar pažnje svakoga koji nas gleda ili s nama razgovara, sigurni smo da vam možemo pomoći. U našem centru biti će vam pružena najsuvremenija stomatološka zaštita putem operativnih tehnika i aparata koje osiguravaju maksimalni nivo usluga u sklopu visokoorganizirane djelatnosti u opuštenom i ugodnom okruženju i uz potpuno prihvatljive cijene.
 
Klinički pregled

Dolaskom u ordinaciju u razgovoru s pacijentom zatražiti će se opis simptoma te razlog dolaska. Analizirati će se eventualni postoječi rengenski snimci. Pregled će obuhvatiti sluznicu usne šupljine, zube-prisustvo i stanje postojećih ispuna, njihov broj i razmještaj, detektirati će se eventualno prisustvo tvrdih i mekih naslaga, stanje marginalne gingive, prisustvo i dubina parodontnih đžepova, stupanj pomičnosti zuba. Uz pristanak pacijenta izvršiti će se digitalni intraoralni rengenski snimci uz minimalni stupanj zračenja. Upotrebom specijalne intraoralne kamere uz veliko povećenje i prikaz na monitoru stomatološke jedinice pacijentu će biti detaljnije prikazana problematika. Rtg snimke će biti arhivirane u informatički karton kao dokumentacija te kao informacije za slijedeću posjetu pacijenta.

 
Oprema i aparati

Oprema i aparati kao i korišteni materijali zadovoljavaju stroge europske zakonom definirane uvjete (CEE standardne specifikacije). Redovito se provodi kontrola kvalitete od strane povjerenstava Ministarstva zdravstva RH. S posebnom se pažnjom prati protokol sterilizacije. Liječnici provode sve zahvate korištenjem sustava povečala Zeiss leće (4-5x) ili visokotehnološki Zeiss mikroskop za specijalne zahvate u kirurgiji i endodonciji.


DJELATNOSTI

 • Ortodoncija
 • Ortodont
 • Mobilna i fiksna protetika
 •  Restorativna stomatologija
 • Endodonacija
 • Protetika
 • Estetska stomatologija
 • Oralna kirurgija
 • Implantologija
 • Paradontologija
 • Dječja stomatologija
 • Ortodonacija
 • Zubotehničarski laboratorij
 • Izbjeljivanje POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se