WinDays19 - Evo što nas očekuje ovog travnja u Šibeniku

ČLANCI
13.2.2019. 8:59:25

WinDays19 - Evo što nas očekuje ovog travnja u Šibeniku
WinDays konferencija, koja se ove godine održava po 19. put, donosi zanimljivu novost. Uz već dobro poznatu podjelu na poslovne i tehnološke dane, ove će godine imati i zajednički program za sve sudionike. 
 
WinDays19 konferencija održat će se u Amadria Parku u Šibeniku od 02. do 05. travnja 2019.

Konferencija je podijeljena u dva dijela – WinDays19 Business i WinDays19 Technology. WinDays19 Business konferencija održat će se 02. i 03. travnja, a WinDays19 Technology 3, 04. i 05. travnja 2019.

Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana, WinDays19 Technology konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti. Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Program u srijedu, 03. travnja, odražavat će neraskidivu vezu Businessa i Technologyja u svakodnevnom poslovanju i donijeti sadržaj koji će biti zanimljiv svim sudionicima konferencije. Sadržaj će pokazati u kojem smjeru ide razvoj IT industrije koja je u službi businessa, i to kroz prizmu IT inovacija koje se događaju i u svijetu i u Hrvatskoj. Sadržaj će obuhvatiti perspektive obje strane u inovacijskom procesu, odnosno perspektivu IT kreatora, IT tvrtki koje stvaraju nove tehnologije i pomažu tvrtkama u njihovoj primjeni, te perspektivu IT korisnika, svih tvrtki koje grade svoje inovacije na temelju tehnologije.

Uz zajednički sadržaj, WinDays19 Business konferencija će se prvog dana, 02. travnja, usredotočiti na ključne industrijske grane – financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, zdravstvo (Hospital Days), obrazovanje i javnu upravu – kojima će se baviti kroz zasebne programske smjerove, a predavanja će se održavati u više dvorana Konvencijskog centra Šibenik istovremeno.

WinDays19 Technology konferencija će se 04. i 05. travnja baviti najaktualnijim tehnološkim trendovima i novostima, među kojima se izdvajaju umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu, a predavanja će se također održavati paralelno u Konvencijskom centru.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a do 18. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.
 
Novosti vezane za konferenciju pratite i na Facebook stranici Događaja.
 
(l:zimo.dnevnik.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se