TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na foto natječaj: Zima i pust va Kastve

ČLANCI
14.2.2020. 9:38:00

Prijavite se na foto natječaj: Zima i pust va Kastve
Turistička zajednica grada Kastva organizira nagradni foto natječaj za fotografe amatere, na temu „ZIMA I PUST VA KASTVE"

Tema natječaja su manifestacije i prirodne ljepote Kastva. Autorima prepuštamo slobodu odabira motiva, no treba naglasiti da najbolje rezultate na natječaju ostvaraju turistički atraktivni motivi koji na najbolji mogući način prikazuju Kastav te time privlače potencijalne posjetioce/goste. Fotografije trebaju biti nove, snimljene u tekućoj, 2020. godini.
 

Pravila natječaja

  • na natječaju mogu sudjelovati svi autori bez ograničenja
  • autori, sudionici natječaja „ZIMA I PUST VA KASTVE" ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuju da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija
  • svaki autor uz fotografije prilaže pravilno popunjenu prijavnicu
  • natječaj je otvoren od 7. veljače do 7. ožujka i bit će prihvaćene fotografije koje stignu do 24:00 h 07. ožujka
  • minimalne dimenzije su 3600x2400 piksela za vodoravne ili 2400x3600 za okomite slike, dopušteni nastavci datoteka: jpg, jpeg; dopuštena pojedinačna veličina datoteke je najviše 4 MB
  • obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenoga sadržaja
  • svaki autor može prijaviti najviše pet (5) fotografija
  • datoteke fotografija trebaju biti potpisane: redni broj, ime i prezime autora i naziv fotografije npr.:  1_Marko_Mladenić, Kastavski krovi
 
Fotografije se dostavljaju na e-mail adresu: info@kastav-touristinfo.hr, s naslovom e-maila "Za foto natječaj" i uz uredno popunjenu prijavnicu. 

Primljene fotografije objavljuju se na Facebook stranici TZ grada Kastva, gdje pratitelji biraju najbolju najvećim brojem lajkova, a predstavnici turističkog ureda i grada Kastva onu koja najbolje predstavlja Kastav i koja, kao takva, ima potencijal privući potencijalne posjetioce. 
Autora najbolje fotografije po odabiru TZ grada Kastva nagraditi će objavom na naslovnici „Glasa Kastavskog" te novčanom nagradom u iznosu od 500 kuna. 
Autore drugoplasirane fotografije i fotografije odabrane na društvenim mrežama biti će nagrađeni sa po 200 kuna, dok će autor trećeplasirane fotografije dobiti 100 kuna nagrade.
Sve nagrađene fotografije postaju vlasništvom Turističke zajednice grada Kastva.
Rezultati natječaja biti će objavljeni 13. ožujka  na mrežnoj stranici www.kastav-touristinfo.hr i društvenim mrežama grada Kastva, te u prvom sljedećem broju „Glasa Kastavskog".
 
Autorsko pravo: autor ispunjavanjem i slanjem prijavnice daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora,  a u svrhu promocije ovoga projekta kao i samoga grada Kastva i TZ grada Kastva. 
Svi oblici objave su nekomercijalne vrijednosti i jedina im je svrha promocija Kastva. 
Moralna autorska prava, u smislu ispravnoga potpisivanja autora u svim oblicima objave, bit će u potpunosti poštovana.
Osobni podaci natjecatelja koriste se u svrhu provođenja natječaja i po njegovom završetku njihova daljnja obrada prestaje i neće se koristiti u druge svrhe. 
Informacije o osobnim podacima, kao i o ostvarivanju prava iz područja zaštite osobnih podataka, možete ostvariti kontaktiranjem organizatora.
 
Prijavnicu za natječaj možete preuzeti ovdje.
 
(l:kastav-touristinfo.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se