TRAŽIŠ? NAĐI.

Novi maškarani vikend u Crikvenici

ČLANCI
30.1.2020. 9:24:25

Novi maškarani vikend u Crikvenici
Gradska će sportska dvorana u Crikvenici u subotu, 01. veljače, pucati po šavovima, baš kao i svake godine kada brojni posjetitelji s nestrpljenjem čekaju da na maškaranu pozornicu zakorači jedan od najboljih i najveselijih zabavljača među glazbenicima. Dovoljno je reći samo to da je njegovo ime Joško Čagalj – Jole, i znat ćete da nas čeka prava fešta do ranih jutarnjih sati. Sigurno je da će i ove subote biti jaka konkurencija za najbolje maske, stoga zasučite rukave, dobro se maskirajte i još bolje zabavite! A kad ogladnite, kušajte ukusna jela na Maškaranim večerama (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990, detalji o jelovnicima na www.maskare.net).

Nedjelja, 02. veljače, bit će u malo sporijem ritmu. Naime, u 15 sati u Hotelu „International" u centru Crikvenice počinje maškarana čajanka i tombola, uz ukusne slastice, animaciju, zabavu i ugodno druženje odraslih i malih maškarica.

„Vesela maškarana škrinjica" u Crikvenici i dalje nudi razne popuste i pogodnosti, kao što je, primjerice, 10 % popusta za maškarane goste. Detalji o lokacijama nalaze se na letku Maškara 2020. i na www.maskare.net, gdje možete pronaći i posebnu ponudu smještaja. Zahvaljujući Gradu Crikvenici, subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

Neka Vaše odredište za uživanje, opuštenu atmosferu i zabavu i ovaj vikend bude maškarana Rivijera Crikvenica! Dobitna kombinacija za najbolju maškaranu zabavu je: Crikvenica, subota, gradska sportska dvorana, Jole.
 
 
(l:crikvenica.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se