Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta "Sportska Hrvatska" za 2019. godinu.

ČLANCI
14.12.2018. 8:34:03

Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta  Sportska Hrvatska  za 2019. godinu.
Hrvatska turistička zajednica objavila je Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska" za 2019. godinu.

Ovim Pozivom planira se, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim sportskim projektima, uspostava partnerstva s organizatorima vrhunskih međunarodnih sportskih natjecanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije na emitivnim tržištima, ističu iz HTZ-a.

„Vrhunskim sportskim projektima želimo podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i u konačnici povećanje opće potrošnje", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić nadodavši kako projektom „Sportska Hrvatska" spajamo turizam i sport, ono po čemu je Hrvatska u svjetskim okvirima najprepoznatljivija.

Zainteresirani partneri dužni su dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018. godine.

Konačnu odluku o odabiru partnera za provođenje strateških promotivnih kampanja donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je u prilogu:

 
(l:htz.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se