Što mnoštvo nepročitanih e-mailova poručuje vašem poslodavcu?

ČLANCI
27.2.2019. 9:37:39

Što mnoštvo nepročitanih e-mailova poručuje vašem poslodavcu?
Ako je i u vašem elektroničkom sandučiću trenutačno 199 nepročitanih e-mailova, statistički podaci pokazuju da ste prosječni Amerikanac ili/i da ste neučinkoviti na poslu te na dobrom putu da vam poslodavac otkaže suradnju.

Microsoftovo istraživanje napravljeno s pomoću novog alata zvanog Organizacijski spektroskop otkrilo je kako je mnoštvo nepročitanih e-mailova najjasniji pokazatelj neučinkovitog menadžera.

Redovito uzvraćanje na elektroničke poruke, jasno je, znak je da je riječ o savjesnom zaposleniku koji je organiziran, pouzdan i vrijedan.

Istraživanje s pomoću novog alata koji ujedinjuje digitalne komunikacijske podatke kao što su metapodaci e-pošte (npr. vremenske oznake i zaglavlja), s tradicionalnijim izvorima podataka, kao što su nazivi poslova, lokacije ureda i informacije o zadovoljstvu zaposlenika, navodno ne krši privatnost.

Za istraživanje o produktivnosti nije, doduše, trebalo razmatrati sadržaj poruka, nego samo metapodatke.
 
(l:lider.media)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se