Besplatni program podrške poduzetnicima: prijave druge generacije

NOVOSTI
18.1.2018. 9:01:28

Besplatni program podrške poduzetnicima: prijave druge generacije
Imate poslovnu ideju i želite osnovati tvrtku, ali ne radi vam se u spavaćoj sobi niti u garaži? Nedavno ste pokrenuli start-up i imate puno nedoumica, ali si ne možete priuštiti ozbiljno poslovno savjetovanje? Program šestomjesečne podrške i razvoja poslovnih ideja u CERIecon Playparku Rijeka upravo je ono što vam je potrebno.

Besplatni šestomjesečni program – radionice, savjetovanje i poslovni prostor za pojedince i timove s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti.

Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije u CERIecon Playparku Rijeka namijenjen je onima koji još nemaju osnovano poduzeće, ali razmišljaju o pokretanju novog posla sa svojim potencijalnim partnerima, onima koji su nedavno osnovali start-up poduzeće i još uvijek traže model održivog poslovanja kao i mladim tvrtkama do pet godina starosti koje već posluju no žele biti još uspješnije, rasti brže te svojim idejama osvojiti nova tržišta i kupce.

Šestomjesečni strukturirani program specijaliziranih radionica i savjetovanja može se prilagoditi polaznicima i timovima različitih profila, znanja i faza razvoja ideja, a naš tim iskusnih profesionalaca, poslovnih savjetnika, pomoći će vam da provedete ideju u djelo, materijalizirate svoje zamisli te brže i uspješnije savladate prepreke na putu do kupaca, tržišta i vlastitog poslovanja. Poslovni prostor na trsatskom kampusu, stabilna internet veza i kreativno okruženje osigurat će vam produktivan rad u ugodnoj atmosferi u bilo koje doba dana (ili noći).

Zanima Vas struktura programa? Pogledajte raspored radionica prve generacije CERIecon Playpark Rijeka korisnika.

Putujte, povezujte se i izađite na međunarodno tržište

Odabranih 12 sudionika će, uz šestomjesečnu poslovnu podršku te mogućnost korištenja zajedničkog poslovnog prostora, imati priliku i razvijati ideju tijekom pet dana u partnerskom CERIecon Playparku u Veroni u međunarodnom okruženju.
Dva najuspješnija korisnika/tima kvalificirat će se za veliko finale koje će se održati u Italiji krajem ljeta 2018.!
Svi prijavitelji prijavom prihvaćaju odlazak na razmjenu te sudjelovanje na međunarodnom natjecanju poslovnih ideja u slučaju odabira.


Možda još nemate konkretnu ideju, ali bi rado osmislili projekt?

CERIecon Idea Generation Lab namjenjen je upravo vama! Riječ je o dvodnevnoj radionici kreiranja, testiranja i prototipiranja društvenih i tržišnih problema te ideja koje ih rješavaju. Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i postanete ponosan sudionik programa CERIecon Playparka Rijeka. CERIecon Idea Generation Lab održava se za vrijeme prijava svake CERIecon generacije.

Početak i trajanje programa:  šestomjesečni program provodi se u tri generacije
  • rujan 2017. – veljača 2018.
  • ožujak 2018. – rujan 2018.
  • listopad 2018. – travanj 2019.
Gdje: CERIecon Playpark Rijeka – zgrada STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci
(Radmile Matejčić 10, Rijeka)

Prijave za drugu generaciju otvaraju se 15. siječnja 2018.

Rok za prijave za drugu generaciju: 16. veljače 2018.


Kako se prijaviti?

Prijavite svoju poslovnu ideju OVDJE.
Preuzmite skicu prijavnice OVDJE.


Kako se biraju ideje?

Postupak ulaska u CERIecon Playpark Rijeka:

Ispunite online prijavnicu
Najmanje 10 ideja ćemo izabrati za ulazak u šestomjesečni program. Biramo najbolje ideje za društvene ili ekonomske inovacije. Ekonomske inovacije su one koje žele stvoriti nove koristi i vrijednosti za kupce, konkurentnost za poduzeće, blagostanje za društvo i zaradu za vlasnike. Društvene inovacije, osim stvaranja ekonomski održivog poslovanja, dodatno nastoje riješiti i važne probleme i izazove društva, pojedinih skupina u zajednici i današnjeg načina života.

Svi za koje CERIecon Playpark Rijeka odbor za selekciju ocijeni da imaju ideju vrijednu podrške – prijavitelj ideje kao i svi članovi tima bit će pozvani na sklapanje Ugovora o ulasku u šestomjesečni besplatni program CERIecon Playparka Rijeka – zato ne čekajte zadnji trenutak za prijavu.

Prilikom sklapanja Ugovora o ulasku u šestomjesečni besplatni program CERIecon Playpark Rijeka potrebno je dostaviti životopise svih članova tima te kopije njihovih osobnih iskaznica.

Projekt "CERIecon – Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe”, financiran iz programa Interreg SREDIŠNJA EUROPA, želi Središnju Europu učiniti konkurentnijom kroz unaprjeđenje vještina i poduzetničkih kompetencija na području ekonomskih i socijalnih inovacija.

U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.


(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se