TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvorene prijave za napredni modul Male škole poduzetništva za žene

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
3.3.2020. 8:19:08

Otvorene prijave za napredni modul Male škole poduzetništva za žene
Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu Mala škola poduzetništva za žene - napredni modul.

Ovaj ciklus je namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebne dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se održati: 8.4., 15.4., 22.4. i 29.4. u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2, u Zagrebu.

Program naprednog modula možete preuzeti putem poveznice.

Prijaviti se možete do 20. ožujka putem poveznice, a potvrda o sudjelovanju će biti dostavljena 23. ožujka na vašu adresu elektroničke pošte.

Prijave se uzimaju u obzir prema redoslijedu zaprimanja istih.

Polaznice koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome o sudjelovanju.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević   
tel: 01/4561763  
email: mkovacevic@hgk.hr
 
(l:een.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se