Inno4YUFE Bootcamp - Poziv poduzećima na sudjelovanje i prijavu poslovnog izazova

SEMINARI I EDUKACIJE
2.2.2023. 8:43:11

Inno4YUFE Bootcamp - Poziv poduzećima na sudjelovanje i prijavu poslovnog izazova
STEP RI vas poziva da se prijavite na Inno4YUFE Bootcamp - program usmjeren na rješavanje poslovnih izazova iz industrije te povezivanje poduzeća s potencijalnim budućim zaposlenicima.
 
Inno4YUFE Bootcamp je događaj  namijenjen povezivanju poduzeća i studenata Sveučilišta u Rijeci kroz dva dana edukacije i mentoriranja tijekom kojih će studenti razrađivati poduzetničke ideje te na dan finalnog natjecanja ponuditi rješenja za zadane poslovne probleme i izazove prijavljenih poduzeća.

Ovo je izvrsna prilika za poduzeća da se upoznaju s motiviranim i kompetentnim studentima zainteresiranim za njihovo poslovanje te steknu novi pogled na rješavanje izazova s kojima se susreću u poslovanju.

Studenti će imati priliku upoznati se s potencijalnim poslodavcima te se upoznati s Design Thinking načinom razmišljanja i kreativnog rješavanja problema poduzetništva i inovacija. 
 
Više informacija saznajte OVDJE!
 
(I: StepRi)
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se