Radonica: Uspjeh kroz tehnologiju: Chat GPT, digitalna transformacija i društvene mreže

SEMINARI I EDUKACIJE
15.2.2024. 8:22:55

Radonica: Uspjeh kroz tehnologiju: Chat GPT, digitalna transformacija i društvene mreže
Radionica "Uspjeh Kroz Tehnologiju: Chat GPT, digitalna transformacija i društvene mreže" održat će se u petak, 23. veljače 2024., s početkom u 10 sati u velikoj dvorani HGK ŽK Rijeka, Bulevar oslobođenja 23.

Uz općeniti uvod u digitalnu transformaciju poslovanja tvrtki, glavne teme edukacije bit će korištenje CHAT GPT-a kao najpopularnijeg alata umjetne inteligencije u svakodnevnoj poslovnoj praksi te uloga društvenih mreža i novih tehnologija (AI) u ljudskim resursima. Radionica je namijenjena svim profilima poduzetnika.

Trajanje radionice: od 10 do 13 sati.

Predavač:

Vedran Antoljak stručnjak je na područjima strateškog konzultinga, (digitalne) transformacije poslovanja te primjene AI u poslovanju. Diplomirao je vanjsku trgovinu na Ekonomskom Institutu u Grazu, a magistrirao poslovno upravljanje na sveučilištu Karl-Franzens u Grazu, te se kontinuirano usavršava (Harvard, Wharton, IMD). Predavač je na odabranim poslovnim školama u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i SAD-u te član Hrvatske udruge poslovnih savjetnika i Harvard Alumni Club Croatia. Intenzivno je angažiran u kreiranju, razvoju i primjeni inovativnih AI rješenja, te njegov rad uključuje savjetovanje tvrtki, financijskih institucija i međunarodnih korporacija o implementaciji AI u poslovne sustave. Kao edukator organizirao je i vodio mnogo edukacija, istražujući i prezentirajući mogućnosti koje alati AI pružaju za unapređenje kvalitete i efikasnosti poslovanja.

Kotizacija:

poslovni subjekti koji plaćaju članarinu HGK NE plaćaju kotizaciju za ovu radionicu - iznos kotizacije bilježi se kao korištenje usluga HGK
kotizacija za poslovne subjekte koji ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice iznosi 100,00 EUR + PDV po polazniku.
 
Saznati više informacija o radionici i prijavama možete OVDJE.
 
(I: Hrvatska gospodarska komora)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više