Želite digitalizirati svoje poslovanje, a ne znate otkud započeti?

SEMINARI I EDUKACIJE
21.11.2023. 9:07:47

Želite digitalizirati svoje poslovanje, a ne znate otkud započeti?
Prijavite se na bootcamp, dvodnevni događaj koji uključuje radionice, mentoriranje i razvojno savjetovanje, na kojemu će vas tim EDIH Adria stručnjaka voditi kroz proces razvoja i razrade vaše prve verzije projektne ideje za digitalizaciju te vam pomoći u razumijevanju trenutnog stanja poslovanja i identificiranju prilika i izazova.

Cilj bootcampa jest stvoriti pretpostavke za formiranje projektnog zadatka za Test-before-invest aktivnost na koju se mogu prijaviti svi sudionici bootcampa.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća te javna tijela i subjekti koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Zahvaljujući financiranju od strane EU i MINGOR-a, usluga je za prihvatljive prijavitelje besplatna, uz obaveznu prijavu ovdje!
 
Prvi EDIH Adria Bootcamp za digitalnu transformaciju održati će se u RIjeci,  11. i 12. prosinca 2023. godine, u terminu od 9:00 – 17:00 u prostoru Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.
 
(I: Step Ri edukacijski centar)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više