Otkud započeti digitalnu transformaciju - predavanje uživo

SEMINARI I EDUKACIJE
18.9.2023. 9:33:33

Otkud započeti digitalnu transformaciju - predavanje uživo
Digitalizacija poslovanja danas je imperativ – neizbježan, no gotovo uvijek i zahtjevan proces, kako za mala i srednja poduzeća, tako i za javne institucije. Ako uz pomoć novih tehnologija želite postati uspješniji i konkurentniji, a ne znate otkud krenuti, pridružite nam se na predavanju Digitalna transformacija – otkud započeti.

Na predavanju ćete se upoznati s izazovima koje donosi uvođenje novih tehnologija, elementima o kojima treba voditi računa kod odabira primjerenog rješenja i koracima koje je potrebno provesti kako bi u vašem poslovanju iskoristili sve prednosti digitalizacije, opravdali uloženi trud i vrijeme te osigurali povrat investicije.

Bez jasnog razumijevanja koristi (pa i novih izvora prihoda) i izazova (jednokratnih ili kontinuiranih troškova, organizacijskih ili kadrovskih izazova, mijenjanja poslovne kulture i sl.) vaše će ulaganje u digitalne tehnologije biti više igra na sreću nego promišljeno poslovno ulaganje.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti osnovne elemente i logiku upravljanja digitalnom transformacijom iz perspektive vođenja poslovanja, boljeg razumijevanja utjecaja i izazova primjene digitalnih rješenja te donošenja promišljenih odluka. Primjerice, digitalizacija skladišta ili kolanja dokumentacije pružit će vam mogućnost boljeg usluživanja korisnika.

Namjera da korisnici doista od vas dobiju poboljšanu ponudu vrijednosti mora biti misao vodilja od početka promišljanja o digitalizaciji skladišta ili kolanja dokumentacije. S druge strane, nove tehnologije zahtijevaju nove kompetencije, opremu, ulaganja i novu radnu snagu koja će uvećati ukupni trošak poslovanja, ako je u vašem okruženju to sve uopće dostupno.
 
Sudjelovanje na edukaciji je besplatno!
Utorak, 26. rujna 2023. od 10:00 do 12:00 sati u StepRI (Ul.Radmile Matejčić 10)
 
Sadržaj edukacije:

Uz osnovne korake uvođenja digitalnih tehnologija u poslovanje polaznicima će biti predstavljena podrška za digitalnu transformaciju dostupna u okviru projekata RESTART, EEN i EDIH Adria.
Nakon uvodnog dijela, zainteresirani sudionici imat će priliku na vlastitom primjeru započeti postupak vrednovanja, odabira i planiranja projekata digitalizacije u svojoj organizaciji.

Autor i predavač edukacije je Boris Golob, direktor Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Kao poslovni savjetnik već dvadesetak godina radi sa start-upima, etabliranim kompanijama i znanstvenicima te održava predavanja i radionice za poduzetnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Specijalizirao se za postupke inoviranja proizvoda i usluga te strategije komercijalizacije, a vodeći je stručnjak za inovacije poslovnih modela u jugoistočnoj Europi te jedan od 28 Strategyzerovih certificiranih trenera za platno poslovnog modela na svijetu i Cepas – Bureau Veritas certificirani Servitization Manager.
 
 
(I: StepRi)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više