Prijavite se na besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja

NOVOSTI
11.9.2017. 8:43:06

Prijavite se na besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja
Nedavno ste saznali da su Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI pokrenuli CERIecon Playpark Rijeka, međunarodno umreženi centar u kojem se razvijaju inovativne poslovne ideje?

Rado bi sudjelovali u Playpark programu edukacija i poslovnog savjetovanja te predstavili svoju inovaciju na regionalnoj razini, ali niste sigurni je li vaša ideja dovoljno razrađena ili možda još nemate konkretnu ideju?

CERIecon Idea Generation Lab namijenjen je upravo vama!

Pridružite nam se na dvodnevnoj radionici kreiranja, testiranja i prototipiranja ideja koje na inovativan način rješavaju aktualne probleme.

Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i postanete ponosnim sudionikom programa CERIecon Playpark Rijeka.

Prijave su otvorene do 20. rujna.

Program

Ponedjeljak, 25.09.2017.
  • Ideja, izum, inovacija
  • Definiranje potreba i rješenja
  • Istraživanje tržišta
  • Tehnike generiranja ideja (primjena odabranih tehnika na: dummy model, stvarni industrijski problem, stvarni društveni problem)
Utorak, 26.09.2017.
  • Testiranje ideja
  • Brzo prototipiranje
  • Poslovni modeli
  • Pitching

Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije.

Kao direktor za razvoj poslovanja u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa u kojima, među ostalim, savjetuje  u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.

U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Saznajte više o projektu CERIecon
 
(I:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se