Europska poduzetnička mreža – besplatna platforma za pronalazak internacionalnih partnera

SEMINARI I EDUKACIJE
31.1.2023. 8:47:54

Europska poduzetnička mreža – besplatna platforma za pronalazak internacionalnih partnera
Step Ri Znanstveno - tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, kao partner Europske poduzetničke mreže (EEN) vas poziva na online info dan: "Europska poduzetnička mreža – besplatna platforma za pronalazak internacionalnih partnera", koji će se održati 9. veljače 2023. godine, od 11:00 do 12:00 sati putem Zoom platforme.

Polaznici info dana detaljnije će se upoznati s mogućnostima jedinstvenog europskog tržišta i besplatnim uslugama koje nudi EEN mreža, poput:

  • Informiranja i savjetovanja
  • Internacionalizacije poslovanja
  • Usluge transfera tehnologije
  • Traženje partnera za EU projekte
  • Izrada profila za bazu KOMERCIJALNE ili TEHNOLOŠKE suradnje i dr.
 
Enterprise Europe Network (Europska poduzetnička mreža) pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe i svijeta te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta.
 
To znači da putem EEN mreže možete na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražiti poslovne partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Uz partnere za distribuciju, možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te partnere za EU projekte.

Usluge EEN mreže su besplatne za krajnje korisnike. 

Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

STEP RI kao partner u mreži vam može pomoći u vašim nastojanjima da internacionalizirate svoje poslovanje.
 
Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.
 
Rok za prijavu je 8. veljače 2023. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta
Broj mjesta je ograničen!
 
Prijavite se ovdje!
 
(I: StepRi)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više