Pridružite se seminaru ''Održivi poslovni modeli''

SEMINARI I EDUKACIJE
19.4.2023. 8:22:57

Pridružite se seminaru ''Održivi poslovni modeli''
Kako stvoriti uspješan poslovni model ili unaprijediti postojeći? Kako ga uskladiti s principima održivog razvoja? Koji alati vam pritom mogu pomoći? Odgovore na ova pitanja pronađite na radionici "Održivi poslovni modeli” i postanite spremni izazove održivog razvoja pretvoriti u svoju konkurentsku prednost.
 
Poslovni model imaju svi koji nešto rade, no rijetka su poduzeća koja dobro poznaju svoj postojeći poslovni model i zaista razumiju razloge svoje uspješnosti, kao i razloge povremenih neuspjeha. Poslovni model je način na koji neka organizacija stvara vrijednost kroz proizvode ili usluge, isporučuje tu vrijednost kupcima ili korisnicima te osigurava svoju održivost.

No, pored promišljanja vlastite održivosti, današnja poduzeća moraju promišljati i svoju ulogu u održivom razvoju društva, a da pritom nastoje nužnu prilagodbu iskoristiti za unapređenje vlastite konkurentnosti. 

Stvaranje i isporuka vaših proizvoda i usluga uz što povoljniji utjecaj na društvo i okoliš nikad nisu bili relevantniji vašim kupcima nego danas.
Tijekom radionice, polaznici će analizirati svoj poslovni model te definirati potencijalna unapređenja kako bi odgovorili na izazove i prilike koje pred njih stavljaju ciljevi održivog razvoja, definirani od strane Ujedinjenih naroda (SDGs).

Polaznici će se upoznati s alatom "Platno poslovnog modela”, koje će im pomoći pri stvaranju, opisivanju, preispitivanju, razvoju i transformaciji svog poslovnog modela.
 
Sadržaj edukacije:

  • Ukratko o održivom razvoju
  • Što je poslovni model?
  • Platno poslovnog modela
  • Prilagodba poslovnog modela ciljevima održivog razvoja
 Radionica će se održati 27. travnja u prostorima Step Ri od 09:00 - 16:00. Rok za prijavu je 26. travnja 2023. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta. Prijavite se ovdje!
 
(I: StepRi)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više