Pošalji upit
Slanje…

TEEN LIFTING - PRIRODNO POMLAĐIVANJE LICA RIJEKA, MATULJI, OPATIJA

Prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana

Opis proizvoda

Teenlifting ili prirodno pomlađivanje lica jedan je od popularnijih tretmana, patentiran od dr. Sanje Malbaša Gošović. Teenlifting platizma u biti je elektrostimulacija svih mišića vrata, podbratka, usta i obraza, sa svrhom rješavanja estetskih problema nastalih starenjem kože. 

Tretman djeluje poput fitnessa za lice; kao što redovito brinemo o mišićima u tijelu i vježbamo, tako ovaj tretman djeluje na mišiće lica.

Teenlifting Platizme uključuje tretmane podbratka, vrata i donjeg dijela lica, jedinstvenim elektrodama ciljano i zajednički. Ima sinkronizirano djelovanje na kompletan mišić platizme, kružne mišiće ustiju, mišiće brade i obraza. 

Tretmanom se postiže zatezanje vrata, nestajanje podbratka, izvlačenje brade i usta, podizanja obraza, sužavanja lica i vrata, podizanja tonusa mišića i kože, smanjenja podočnjaka, smanjenja otečenosti kapaka. Prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se