TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica izrade kreativnih koncepata

ČLANCI
22.11.2019. 10:36:00

Radionica izrade kreativnih koncepata
U sklopu provedbe Lokalnog programa za mlade Grada Opatije, Udruga Žmergo organizira radionicu iz područja kreativne industrije pod nazivom "Izrada kreativnih koncepata”, koja će se održati u subotu, 23. studenog 2019. od 10:30 do 16:30 sati u Villi Antonio u Opatiji.

Radionicu će voditi kreativni dvojac - Borka Širola (studio za dizajn Wanda) i Lada Sega (studio za konceptualni dizajn).

Kreativni koncept je ona sveobuhvatna "velika ideja” koja igra na želje i potrebe ciljane skupine. Iz kreativnog koncepta proistječu naslov, slogan i vizualno rješenje, on je temelj svake oglasne ili PR kampanje, kao i svakog uspješnog internet ili medijskog projekta, ili projekta općenito.

Kreativnim konceptima se služimo svjesno ili podsvjesno, bilo u profesionalnom ili osobnom svijetu. Kroz kreativni koncept se definira osnova za sadržaj kampanje i sumiraju glavne teme koje treba prenijeti ciljnoj publici, kako bi se oblikovale njene emocije i reakcije.

Kreativni koncept je zasnovan na strategiji promocije (u marketingu) ili strategiji komunikacije (u PR-u) i kreativnom briefu dobivenom od klijenta.

Tijekom radionice sudionici će se kroz interaktivan pristup upoznati s izradom, razvojem i implementacijom kreativnih koncepata. Radionica traje od 10:30 do 16:30 sati, s pauzom od 12:30 do 13:45 sati.

Radionica "Izrada kreativnih koncepata”  financirana je od strane Grada Opatije, potpuno je besplatna i otvorena za sudjelovanje svima zainteresiranima, a pogotovo mladim osobama u dobi od 15 do 30 godina, koje žele naučiti kako svoje zamisli pretočiti u kreativni koncept te tako u budućnosti profitirati od vlastitih ideja.

Broj polaznika je ograničen te je za sudjelovanje potrebno ispuniti online prijavnicu. Pritiskom na Submit/Podnesi, prijava će biti zaprimljena.

Sve dodatne informacije možete dobiti upitom na: kultura@zmergo.hr.

(I: opatija.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se