Poziv na e-Savjetovanje: Nacrt Strategije razvoja pametnog Grada Krka 2018. - 2022.

ČLANCI
7.8.2018. 8:40:10

Poziv na e-Savjetovanje: Nacrt Strategije razvoja pametnog Grada Krka 2018. - 2022.
Temeljem Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (NN140/09), Grad Krk poziva sve zainteresirane građane da dostave svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge na Nacrt Strategije razvoja pametnog Grada Krka 2018. - 2022., i to putem (anonimnog) online obrasca dostupnog: ovdje.

Ispunjeni online obrazac nakon što se zaključi biva proslijeđen direktno izrađivaču dokumenta, tvrtki Sense savjetovanje d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Po isteku roka objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Strategije razvoja pametnog Grada Krka 2018. - 2022.
 
Rok za savjetovanje je otvoreno: od 03. do 24. kolovoza 2018. godine.

Važne napomene:
  • online obrazac potrebno je popuniti zaključno do datuma navedenog u Objavi otvorenog savjetovanja,
  • po završetku savjetovanja, sve pristigle povratne informacije bit će javno dostupne na Internet stranici Grada Krka,
  • anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari neće se objavljivati.
 
(l:grad-krk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se