Uvodi se cjelogodišnja aviolinija Rijeka - München

ČLANCI
6.2.2019. 8:33:12

Uvodi se cjelogodišnja aviolinija Rijeka - München
U Ministarstvu turizma je održana 47. sjednica Turističkog vijeća. Odlukom Turističkog vijeća osigurana su dodatna sredstva za provedbu strateških marketinških kampanja na emitivnim tržištima u 2019. godini za oglašavanje u suradnji s Croatiom Airlines i TZ Kvarnera koja za ovu suradnju osigurava sredstva u jednakom iznosu kao i HTZ.

Riječ je o sredstvima koja će pomoći uspostavu cjelogodišnje aviolinije Rijeka- München. Do sada je putem Croatia Airlinesa Rijeka bila povezana s München-om četvrtkom i nedjeljom od 28.10.2018. do 30.03.2019., a sukladno novim financijskim sredstvima postavljeni su temelji da spomenuta aviolinija postane cjelogodišnja.

Zračna luka Rijeka 2018. godinu obilježila je kao godinu u kojoj je oborila sve povijesne rekorde, ostvarivši ukupan promet od 183.606 putnika (rast od 30%) što predstavlja najveći postotni porast prometa od svih zračnih luka u Hrvatskoj.
 
Zračna luka Rijeka u siječnju ove godine već je potvrdila četiri nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019. godine, Lufthansu, Voloteu i TUI koji će letjeti na 3 nove destinacije (London Gatwick, Manchester i Marseille).

Također, potvrđen je i dolazak Air Serbie u Zračnu luku Rijeka, te se tako od lipnja uvodi direktna linija Rijeka – Beograd.
 

(l:hrturizam.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se