Najavljeni letovi iz Italije i Švicarske za Mali Lošinj

ČLANCI
9.4.2019. 8:44:54

Najavljeni letovi iz Italije i Švicarske za Mali Lošinj
U organizaciji Silver aira i Lošinj Hotels&Villas u Milanu su najavljene sezonske avio linije koje će povezivati Mali Lošinj s Luganom i Venecijom. Naime, od 15. lipnja do 20. rujna 2019. Silver air će izravnim linijama povezat Mali Lošinj s Luganom i Venecijom i time ovaj kvarnerski otok učiniti dostupnijim stranim gostima.

Tom prigodom Ricardo Hesky, direktor Jadranka hotela, predstavio je ponudu Lošinj Hotels&Villas hotelskog brenda koji je u sastavu društva Jadranka hoteli d.o.o. te pozvao nazočne da ovo ljeto posjete i otkriju Mali Lošinj i uživaju u blagodatima otoka i turističke ponude.

Predstavnica Silver air-a Dina Peverelli najavila je ovogodišnji raspored letenja prema Malom Lošinju, dok je direktorica Predstavnistva Hrvatske turističke zajednice u Italiji Viviana Vukelić naglasila kako je za Hrvatsku izuzetno važna prometna povezanost, posebice u kontekstu aviolinija. Pritom je nazočne informirala o ovogodišnjem predstavljanju hrvatske turističke ponude u studenom na sajmu u Luganu čime će stanovnicima potentnog švicarskog kantona Ticino pribliziti našu turističku ponudu.

Na prezentaciji je sudjelovala komercijalna direktorica aerodroma u Luganu, Sandra Hodel te član uprave društva Jadranka d.d. Goran Filipovic te direktorica marketinga i prodaje Lošinj Hotels&Villas Sanja Trajkov.
 
(l:turizmoteka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se