TRAŽIŠ? NAĐI.

Posjetite EKO utorak svakog tjedna na tržnici Brajda

ČLANCI
23.7.2019. 9:03:00

Posjetite EKO utorak svakog tjedna na tržnici Brajda

Okupljeni proizvođači i ostali sudionici posjetiteljima tržnice svojom raznolikom ponudom domaćih ekološki uzgojenih proizvoda obogaćuju redovnu ponudu Tržnice Brajda nudeći tijekom ljetnih mjeseci ukusne i korisne domaće proizvode vrhunske kvalitete

Svaki utorak u srpnju i kolovozu u vremenu od 9 do 13 sati na Tržnici Brajda održava se EKO utorak – dan promocije ekoloških proizvođača.

Proizvođači koji sudjeluju u ekološkoj proizvodnji ulažu velike napore u razvoj svojih proizvoda, zato ih promocije poput "EKO utorka” privlače u sve većem broju. Okupljeni proizvođači i ostali sudionici posjetiteljima tržnice svojom raznolikom ponudom domaćih ekološki uzgojenih proizvoda obogaćuju redovnu ponudu Tržnice Brajda nudeći tijekom ljetnih mjeseci ukusne i korisne domaće proizvode vrhunske kvalitete. Proizvode izlagača na EKO utorku moguće je degustirati i kupiti u posebno označenoj zoni na Tržnici Brajda.

Tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „EKO utorak" poziva sve zainteresirane proizvođače koji imaju certifikate o ekološkoj proizvodnji ili su u procesu ishođenja da izlože svoje proizvode na Tržnici Brajda u sklopu projekta. Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 kuna i osigurano je besplatno cjelodnevno parkiranje za vozila izlagača.

Prijava za izlagače: 051/311-487 (pon-pet od 8-16 h), 092/385-66-49 (pon-pet od 8-20 h), putem elektroničke pošte: marketing@rijeka-plus.hr i Facebook stranice Rijeka plusa.
 
(I: torpedo.media)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se