I ovo će ljeto za domaće stanovnike u Malinskoj biti besplatno parkiranje

ČLANCI
10.4.2018. 8:35:08

I ovo će ljeto za domaće stanovnike u Malinskoj biti besplatno parkiranje
Iz Općine Malinska-Dubašnica obavještavaju vlasnike vozila s prebivalištem na području ove općine da sukladno Pravilniku o javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata, načinu naplate parkiranja i visini naknade za parkiranje usvojenom na sjednici Općinskog vijeća Općine Malinska-Dubašnica dana 25. travnja 2016. godine, članku 13., cijena mjesečne povlaštene karte iznosi 0,00 kuna za parkirališta u ZONI 2, i to:

– parkiralište «Lukobran»
– parkiralište u zoni ulice Dubašljanska
– parkiralište u zoni ulice Priko Poja
– parkiralište u ulici Kralja Tomislava
– parkiralište u ulici Frana Supila
– parkiralište u ulici Lina Bolmarčića
– parkiralište u ulici Joakima Tončića

Da bi ostvarili ovo pravo, vlasnici vozila s prebivalištem na području općine Malinska-Dubašnica dužni su se za preuzimanje mjesečne povlaštene karte osobno javiti u prostorije KD Dubašnica d.o.o. (Organizatora parkiranja) uz predočenje osobne iskaznice ili potvrde o prebivalištu te prometne dozvole izdane od strane PP Krk. Mjesečna povlaštena karta izdavat će se od 2. svibnja 2018. godine i to vlasniku vozila koji nema dospjelih dugovanja prema Organizatoru parkiranja i Općini Malinska-Dubašnica.
 
(I:otok-krk.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se