TRAŽIŠ? NAĐI.

Festival cvijeća i Uskrsni sajam u Crikvenici

ČLANCI
17.4.2019. 9:17:33

Festival cvijeća i Uskrsni sajam u Crikvenici
Crikvenica će u razdoblju od 17. do 20. travnja biti domaćin tradicionalnoga, 19. po redu Festivala cvijeća. Festival će biti otvoren od 9 do 19 sati na Trgu Stjepana Radića.
 
A tradicionalni Uskrsni sajam održava se u srijedu 17. travnja (danas) početkom u 17 sati. Na sajmu ćete moći kupiti prigodne dječje radove te mnoge slastice naše kuhinje i naših partnera.

Program:

  • 17.30 Mažoretkinje Grada Crikvenice
  • 17.50 Chiara i Carmen – glazbeni nastup
  • 18.00 Vokalni studio Rijeka - pod vodstvom umjetničke voditeljice Suzane Štefanić

Što se tiče Festivala cvijeća, navedena četiri dana bit će u znaku živih boja i opojnih mirisa, stoga nikako nemojte zaboraviti posjetiti Festival cvijeća, a posljednji dan festivala, 20. travnja, imat ćete priliku uživati i u uskršnjim delicijama na glavnom crikveničkom trgu. Osim što festival ima prodajni karakter, posjetitelji će moći od iskusnih stručnjaka saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera, što je iznimno bitno iznajmljivačima za nadolazeću sezonu. 

Dođite u Crikvenicu i svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik sastavljen od proljetnih boja, zvukova i mirisa. 
 
(l:turizmoteka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se