Anketni upitnik "Turizam i klimatske promjene"

ČLANCI
8.5.2019. 9:08:26

Anketni upitnik  Turizam i klimatske promjene
Sudjelovanjem u znanstvenom istraživanju pod naslovom:

„Ispitivanje uvjerenja i stavova vodećih menadžera u turizmu o međuutjecaju klimatskih promjena i turizma i utjecaju klimatskih promjena na oblikovanje turističke ponude" pod mentorstvom prof dr. sc. Dore Smolčić Jurdana, dekanice FTHM-a iz Opatije, omogućit ćete stjecanje uvida u uvjerenja i stavove menadžera u turizmu o međuovisnosti turizma i klimatskih promjena, a koje je vrlo važno prilikom implementacije mjera prilagodbe turističkog sektora na klimatske promjene i mjera usmjerenih prema smanjivanju ugljičnog otiska turističke industrije.

Anketu možete pronaći na ovom linku. Sudjelovanje u istraživanju je anonimno, a rezultati se niti na koji način neće moći povezati sa osobom ili tvrtkom koja je ispunila anketni upitnik.

Rok za ispunjavanje ankete: 15. svibnja 2019.

U ime istraživačkog tima iskreno vam se zahvaljuje na suradnji doc.dr.sc. Aleksandar Racz, Zdravstveno veleučilište, Mlinarska 38, Zagreb mob. 091 2334 565, e-mail aracz@zvu.hr
 
(l:turizmoteka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se