TRAŽIŠ? NAĐI.

MARŠANIĆ TRANSPORTI

Prijevoz robe, iskopi, prodaja pijeska, transport robe, Rijeka, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    MARŠANIĆ TRANSPORTI
  Žubrovo selo 10, Čavle 51219

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Matija Maršanić
https://www.ekvarner.info/marsanic-transporti/
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

Maršanić transporti 

Maršanić transporti tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom poslovanja. Sjedište nam je u Čavlima (Primorsko-goranska županija). Nudimo vam usluge cestovnog prijevoza robe i usluga preseljenja, skladištenja robe, prijevoza kontejnera te prodaje pijeska. Našim klijentima nudimo uštedu vremena na organizaciju prijevoza. Za vas, organiziramo prijevoz za svaki teret, vrlo pouzdano i prije svega odgovorno.

Prijevoz robe

Naše usluge su brze i prilagođene potrebama korisnika. Dosljedno pružamo našim klijentima visoku kvalitetu i profesionalni odnos, na temelju napredne logistike know-how. Posjedujemo više kamiona različitog volumena teretnog prostora i nosivosti, kipere i 1 šleper, a sve to kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata. Naša vozila opremljena su svom potrebnom opremom za transport, a prihvatljive cijene prijevoza dovoljan su razlog da se obratite upravo nama.
 

Selidbe

U svom iskustvu, kako poslovnom tako i općenitom, jasno nam je kako je selidba jedna od najstresnijih situacija u životu. Maršanić transporti upravo služe da ublaže taj stres. Nudimo vam uslugu selidbe, bez oštećenja i izgubljenih stvari, čime vaša jedina briga postaje kada ući na novu lokaciju. Kako biste uljepšali u uštedjeli na procesu selidbe kontaktirajte nas.
 
Cilj nam je osigurati položaj na tržištu nuđenjem superiornije usluge u odnosu na naše konkurente. 

DJELATNOSTI

Maršanić transporti nude vam usluge prijevoza robe i kontejnera u unutarnjem i međunarodnom prometu, također i usluge prodaje pijeska.
PROIZVODI I USLUGE

  • Prijevoz robe
  • Prijevoz kontejnera
  • Prodaja pijeska
  • Selidba
 
 
Obratite nam se s povjerenjem!
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se