Pošalji upit
Slanje…
O nama

Maršanić transporti 

Maršanić transporti tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom poslovanja. Sjedište nam je u Čavlima (Primorsko-goranska županija). Nudimo vam usluge cestovnog prijevoza robe i usluga preseljenja, skladištenja robe, prijevoza kontejnera te prodaje pijeska. Našim klijentima nudimo uštedu vremena na organizaciju prijevoza. Za vas, organiziramo prijevoz za svaki teret, vrlo pouzdano i prije svega odgovorno.

Prijevoz robe

Naše usluge su brze i prilagođene potrebama korisnika. Dosljedno pružamo našim klijentima visoku kvalitetu i profesionalni odnos, na temelju napredne logistike know-how. Posjedujemo više kamiona različitog volumena teretnog prostora i nosivosti, kipere i 1 šleper, a sve to kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata. Naša vozila opremljena su svom potrebnom opremom za transport, a prihvatljive cijene prijevoza dovoljan su razlog da se obratite upravo nama.
 

Selidbe

U svom iskustvu, kako poslovnom tako i općenitom, jasno nam je kako je selidba jedna od najstresnijih situacija u životu. Maršanić transporti upravo služe da ublaže taj stres. Nudimo vam uslugu selidbe, bez oštećenja i izgubljenih stvari, čime vaša jedina briga postaje kada ući na novu lokaciju. Kako biste uljepšali u uštedjeli na procesu selidbe kontaktirajte nas.
 
Cilj nam je osigurati položaj na tržištu nuđenjem superiornije usluge u odnosu na naše konkurente. 

Djelatnosti
Maršanić transporti nude vam usluge prijevoza robe i kontejnera u unutarnjem i međunarodnom prometu, također i usluge prodaje pijeska.
 
 
Proizvodi i usluge
  • Prijevoz robe
  • Prijevoz kontejnera
  • Prodaja pijeska
  • Selidba
 
 
Obratite nam se s povjerenjem!

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Znate li tko dostavlja vaše omiljeno pivo u vaš omiljeni kafić?

Prijevoznik iz Rijeke nudi vam transport robe i prijevoz kod selibe...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se