Pošalji upit
Slanje…
O nama

Eurograniti Brseč - Prodaja, oblikovanje i montaža proizvoda od kamena

Kamenoklesarska tvrtka Eurograniti d.o.o. ističe se dugogodišnjim uspješnim poslovanjem. Specijalizirani smo za rezanje, oblikovanje, montažu i prodaju proizvoda od kamena, mramora i granita. Naša obiteljska tvrtka kombinira modernu tehnologiju, poput novih strojeva za obradu i rezanje kamena, s tradicionalnom, ručnom obradom kamena.
 

Nudimo široku paletu usluga, uključujući obradu kamena, rubova, nadgrobnih spomenika, kamenih klupica, erti, ograda, stepenica, rubnog kamena za bazen, ograda od kamena, kamenih stepenica, i još mnogo toga.
 

Izrada kamenih stepenica i ograda

Naša usluga obuhvaća dizajniranje i izradu kamenih stepenica i ograda, koje se odlikuju ne samo svojom estetskom vrijednosti već i izuzetnom izdržljivošću i dugovječnošću. 

Koristimo najsuvremenije tehnike obrade kako bi osigurali visoku kvalitetu i preciznost u svakom koraku, od ideje do finalne realizacije, čineći prostor funkcionalnim, sigurnim i vizualno privlačnim. 

Oblaganje zidova i kameni podovi

Ako tražite kvalitetno rješenje za oblaganje zidova i postavljanje kamenih podova, kamen je jedan od najboljih izbora. 
Zahvaljujući svojoj prirodnoj izdržljivosti i estetskoj privlačnosti, kamen nudi dugotrajnost a zahtijeva samo minimalno održavanje. 
 

Osim toga, odličan je izolator, što znači da može pomoći u očuvanju temperature u prostoru, čineći ga ugodnijim tijekom cijele godine. 

Naša široka paleta kamenih proizvoda omogućuje vam da odaberete idealnu teksturu, boju i obradu kamena koja će se savršeno uklopiti u interijer ili eksterijer.  Nazovite nas za više informacija!
 

Kuhinjske radne ploče

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor radnih ploča izrađenih od kvalitetnih prirodnih materijala poput granita, mramora, kamena i porfida.

Osim što su izuzetno otporne na ogrebotine, toplinu i mrlje, kamene kuhinjske ploče su dizajnirane da se lako održavaju, čime dugoročno zadržavaju svoj prvobitni sjaj i kvalitetu. 

Nudimo uslugu izrade kuhinjskih radnih ploča od kvalitetnog kamena prema željenim dimenzijama.
 
 
 
Za više informacija o našim proizvodima i uslugama, slobodno pošaljite upit ili posjetite našu web stranicu.

Djelatnosti

 • Kamenoklesarska radionica
 • Kamen, granit, mramor
 • Nadgrobni spomenici
 • Kamene klupice, erte, ograde, stepenice
 • Kamena popločenja bazena 
 • Postavljanje kamena
 • Rubni kamen za bazen
 • Ograde od kamena
 • Kamene stepenice
 • Izrada kamenih stupova
 • Kamene klupčice
 • Oblaganje kamina kamenom
 • Kuhinjske kamene ploče
Proizvodi i usluge

Izrada nadgrobnih spomenika

Za nadgrobne spomenike koristimo granit, mramor i prirodni kamen, spajajući tradiciju i suvremene tehnike za izradu trajnih i vremenski otpornih spomenika.

Odaberite iz bogatog asortimana boja i uzoraka dostupnih u našoj ponudi kako biste pronašli savršenu teksturu i nijansu koja odgovara vašim željama.

Izrađujemo raznovrsne kamene detalje poput vaza, svijećnjaka, te nudimo uslugu graviranja tekstova.
 

Kamene klupčice, erte i stupovi

Prozorske klupčice od prirodnog kamena, zajedno s kamenim ertama i stupovima, predstavljaju ključne elemente koji dodaju eleganciju i trajnu vrijednost svakom prostoru, a posebno eksterijerima i interijerima u rustikalnom i mediteranskom stilu. 
 

Koristimo kvalitetne materijale kao što su granit, kamen, mramor i porfido, čime osiguravamo izdržljivost te otpornost na vremenske uvjete. 

Detalji kao što su kamene klupčice, erte i stupovi transformiraju izgled fasade, eksterijera ili interijera, čime se može povećati i vrijednost nekretnine. 

Kameni elementi po narudžbi

Kao novi trend u dizajnu interijera, sve više se koriste prirodni materijali koji unose toplinu i autentičnost u svaki prostor. Specijalizirani smo za izradu svih vrsta kamenih elemenata koji odgovaraju suvremenom dizajnu, a istovremeno pružaju toplinu i šarm mediteranskog stila. 

Od umivaonika, kada, polica, do unikatnih stolova i dekorativnih detalja, nudimo širok spektar proizvoda od prirodnih materijala kao što su granit, mramor, kamen i porfido.
 
  

Rezanje, oblikovanje i obrada kamena

Nudimo usluge rezanja, oblikovanja i obrade kamena od najkvalitetnijih materijala, uključujući granit, mramor i ostale vrste prirodnog kamena. 

Bilo da je riječ o kamenim podovima, fasadama, ukrasnim elementima i dr., prilagoditi ćemo naše usluge svakom prostoru i dizajnu. 

Usluge koje nudimo obuhvaćaju sve, od jednostavnih rezova do izrade kompleksnih oblika, uključujući postavljanje rubnika oko bazena, oblaganje kamina, te mnoge druge kamenoklesarske radove. 
 
Pošaljite upit za personalizirane kamenoklesarske usluge ili posjetite našu web stranicu za dodatne informacije!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više