Pošalji upit
Slanje…
O nama

G.P. Bajrić - obnove fasada, krovopokrivački radovi i adaptacije

 
Građevinska tvrtka G.P. Bajrić iz Rijeke već 30 godina profesionalno i kvalitetno izvodi i najsloženije građevinske radove. Tvrtka broji 15 stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u građevini, a surađujemo i s raznim obrtnicima što nam omogućuje fleksibilnost i organiziranost u radu.
 
Klijentima pružamo usluge fasaderskih radova, krovopokrivačkih radova i hidroizolacije ravnih krovova te adaptacije stambenih objekata po principu ključ u ruke.
 
fasade rijeka
 
 
Koristimo se suvremenom opremom koja nam omogućuje brzo, kvalitetno i efikasno izvođenje svih radova u ponudi, a jedini na području Rijeke raspolažemo liftom za  fasaderske radove.

Fasaderski radovi u Rijeci

Najčešći radovi koje izvodimo su limene montažne fasade svih vrsta panela, staklene fasade, klasične fasade, limene montažne fasade svih vrsta panela, stiropor-demit i termo fasade, fasade od kamene vune i dr.
 
Koristimo se provjerenim i pouzdanim materijalima, najčešće Bamit sustav, ali prilagođavamo se željama i zahtjevima klijenata. Kod izrade i obnova fasada koristimo se liftom za fasade koji ubrzava rokove izvođenja te je sigurniji za rad.
 
Bojanje i obnova fasada
 
Sanaciju i bojanje fasada odrađujemo stručno, s visokokvalitetnim materijalima kako bi bila što dugotrajnija i otporna na vremenske utjecaje. Po želji, radove možemo izvoditi i vašim materijalom.

Krovopokrivački radovi i građevinska limarija

Postavljamo i izrađujemo hidroizolaciju i termoizolaciju, krovnu limariju i snjegobrane, gromobranske instalacije te radimo ostale vrste krovopokrivačkih radova.
 
U našoj je ponudi izgradnja i sanacija dimnjaka i dimovodnih kanala, opšave dimnjaka i krovnih prozora, postavljanje žljebova, cijevi, gromobrana i snjegobrana, kao i kompletna adaptacija potkrovlja.

 
Zašto izabrati G.P. Bajrić za vaš građevinski projekt?
 • kreditiramo stambene zgrade u vlastitom aranžmanu
 • dvadesetogodišnja tradicija
 • velik broj izvršenih radova
 • redovito praćenje novih tehnologija i usavršavanje zaposlenika
 • odlična suradnja s drugim kvalitetnim kooperantima
 • široki asortiman objekata na kojima radimo, od kuća do nebodera, privatnih objekata do poslovnih postrojenja
Djelatnosti
 • Održavanje stambenih objekata
 • Fasaderski radovi, bojanje fasade
 • Sanacija i obnova fasade
 • Krovopokrivački radovi
 • Adaptacije stanova ključ u ruke
 • Hidroizolacije ravnih krovova
 • Zidarski radovi
 • Licencirana tvrtka za rad na kulturnim dobrima i spomenicima
 • Lift za izradu fasada
 • Građevinska limarija
 • Visinski radovi s konopa
Proizvodi i usluge

Hidroizolacije ravnih krovova 

Postavljanje nove krovne hidroizolacije je iznimno bitno ne samo u novogradnji, već i u slučaju sanacija postojećih ravnih krovova
 
Pružamo profesionalne usluge hidroizolacije ravnih krovova, koristimo najkvalitetnije materijale i slijedimo pravila struke te našim iskustvom i kvalitetom dosadašnjih radova, garantiramo pouzdanost i vrhunsku kvalitetu usluge.

Adaptacije stanova - ključ u ruke

Naš tim stručnjaka i suradnika specijaliziran je za adaptacije svih stambenih objekata, izvodimo sve vrste građevinskih radova kod adaptacija prostora, kupaonica, soba, kuhinja i dr.
 
rijeka adaptacije 
Rušenje i zidanje pregradnih zidova, elektroinstalacijski i vodoinstalacijski radovi te postavljanje keramike i stolarije dio su naših usluga kod adaptacija. Nazovite nas!
 

Zidarski i visinski radovi

Odrađujemo sve vrste visinskih radova s konopa na nedostupnim mjestima; sanacije, krpanja i popravci dotrajalih fasada, sanacije vertikalnih odvodnih cijevi i dr. 
 
Zidarske radove odrađujemo u suradnji s provjerenim, pouzdanim kooperantima, kao i zemljane radove, radove na izolacijama te elektroinstalacije. 
 
Za sve ostale informacije, stojimo vam na raspolaganju putem forme za upit ili poziva.

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Razgovarali smo s građevinskim poduzećem: Kvaliteta rada najbitnija je u poslu

Izrada fasada, krovopokrivački i ostali građevinski radovi...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više