TRAŽIŠ? NAĐI.

MAGAŠ

Dijamantno bušenje, rezanje armiranog betona, Rijeka, Krk
Naziv poslovnog subjekta:    MAGAŠ
OIB:  98403833137
  Balde Fućka 16, Rijeka 51000

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Marinko Magaš
https://www.ekvarner.info/magas-rezanje-betona/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 8:00 - 16:00
O NAMA

Magaš, Rijeka: Dijamantno bušenje, rezanje armiranog betona

 
 
Tvrtka Magaš iz Rijeke radi dijamantno bušenje i rezanje betona i armiranog betona
 
Gradite li novi dom, poslovni ili ugostiteljski prostor, ili adaptirate postojeći nudimo vam usluge rezanja otvora u zidu za vrata, prozor ili stepenice.
 
rezanje otvora u zidu
 
U ponudi je bušenje dijamantnim krunama u svim vrstama materijala promjera 18 do 162 mm, dubine do 2 m. Bušenje dijamantnim krunama ima mnoge prednosti: moguća je upotreba na svim podlogama, neznatne su vibracije i buka, bušenje je čisto, precizno i bez prašine.
 
Ovakav način bušenja koristi se kod izrade rupa za sidra, ventilacijskih otvora, otvora za elektro i sanitarne čvorove te za uzimanje uzoraka tvrdih materijala. Moguće je bušiti i na nepristupačnim terenima te na većim visinama bez upotrebe skele.
 
Novi alati, strojevi i mehanizacija omogućavaju nam besprijekorno izvođenje radova. Moderne metode i stručni djelatnici garancija su kvalitete naših radova. Zadovoljstvo klijenata na prvom nam je mjestu kao i ostvarivanje dugoročne i uspješne suradnje.
 
Za sve radove dijamantnog bušenja
i rezanja betona, nazovite nas!
DJELATNOSTI

  • dijamantno bušenje
  • bušenje dijamantnim krunama
  • rezanje armiranog betona
  • rezanje betona bez prašine
  • rezanje otvora u zidu
  • rezanje otvora za vrata
  • rezanje otvora za stepenice
  • rezanje zida za prozor
PROIZVODI I USLUGE

Dijamantno bušenje


Dijamantno bušenje obavljamo precizno u milimetar, tj. nema popratnog popravljanja ili zaglađivanja. I kod bušenja pločica, mramora ili granita ostaje glatka rupa. 
 
Radove izvodimo u zatvorenim i otvorenim prostorima, kućama, stanovima, apartmanima, poslovnim prostorima te u svim javnim i privatnim objektima.


Rezanje betona i armiranog betona

 
Trebate li izrezati otvor u zidovima ili podu, naši majstori radove će obaviti uz minimalno podizanje prašine i vibracije.
 
Radimo rezanje betona i armiranog betona odnosno uklanjanje betonskih armiranih stepenica i terasa, uklanjanje betonskih konstrukcija i nosivih greda, rezanje otvora za vrata i prozore, odvajanje ili uklanjanje betonske deke, rezanje utora za uvođenje instalacija kao rezanje zidnih i stropnih otvora. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 
"MAGAŠ" se nalazi u ovim kategorijama
dijamantno bušenje, bušenje dijamantnim krunama, rezanje armiranog betona, rezanje betona bez prašine, rezanje otvora u zidu, rezanje otvora za vrata, rezanje otvora za stepenice, rezanje zida za prozor, Rijeka, Krk

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se