Pošalji upit
Slanje…
O nama

Magaš, Rijeka: Dijamantno bušenje, rezanje armiranog betona

 
 
Tvrtka Magaš iz Rijeke radi dijamantno bušenje i rezanje betona i armiranog betona
 
Gradite li novi dom, poslovni ili ugostiteljski prostor, ili adaptirate postojeći nudimo vam usluge rezanja otvora u zidu za vrata, prozor ili stepenice.
 
rezanje otvora u zidu
 
U ponudi je bušenje dijamantnim krunama u svim vrstama materijala promjera 18 do 162 mm, dubine do 2 m. Bušenje dijamantnim krunama ima mnoge prednosti: moguća je upotreba na svim podlogama, neznatne su vibracije i buka, bušenje je čisto, precizno i bez prašine.
 
Ovakav način bušenja koristi se kod izrade rupa za sidra, ventilacijskih otvora, otvora za elektro i sanitarne čvorove te za uzimanje uzoraka tvrdih materijala. Moguće je bušiti i na nepristupačnim terenima te na većim visinama bez upotrebe skele.
 
Novi alati, strojevi i mehanizacija omogućavaju nam besprijekorno izvođenje radova. Moderne metode i stručni djelatnici garancija su kvalitete naših radova. Zadovoljstvo klijenata na prvom nam je mjestu kao i ostvarivanje dugoročne i uspješne suradnje.
 
Za sve radove dijamantnog bušenja
i rezanja betona, nazovite nas!
Djelatnosti
  • dijamantno bušenje
  • bušenje dijamantnim krunama
  • rezanje armiranog betona
  • rezanje betona bez prašine
  • rezanje otvora u zidu
  • rezanje otvora za vrata
  • rezanje otvora za stepenice
  • rezanje zida za prozor
Proizvodi i usluge

Dijamantno bušenje


Dijamantno bušenje obavljamo precizno u milimetar, tj. nema popratnog popravljanja ili zaglađivanja. I kod bušenja pločica, mramora ili granita ostaje glatka rupa. 
 
Radove izvodimo u zatvorenim i otvorenim prostorima, kućama, stanovima, apartmanima, poslovnim prostorima te u svim javnim i privatnim objektima.
 
rezanje betona

Rezanje betona i armiranog betona

 
Trebate li izrezati otvor u zidovima ili podu, naši majstori radove će obaviti uz minimalno podizanje prašine i vibracije.
 
Radimo rezanje betona i armiranog betona odnosno uklanjanje betonskih armiranih stepenica i terasa, uklanjanje betonskih konstrukcija i nosivih greda, rezanje otvora za vrata i prozore, odvajanje ili uklanjanje betonske deke, rezanje utora za uvođenje instalacija kao rezanje zidnih i stropnih otvora.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se