Pošalji upit
Slanje…
O nama

Motiv d.o.o. - radovi na visini alpinističkom tehnikom i auto košarom

 
Radovi na visini alpinističkom tehnikom & auto košarom, naša su primarna djelatnost. Alpinistički radovi izvode se pomoću užeta, a na taj se način izbjegavaju visoki troškovi unajmljivanja skela i raznih platformi. Svi radovi izvode se na 100% siguran način za korisnike usluga i treća lica u i oko gradilišta. Rad na užetu zahtijeva minimalni radni prostor, koji obuhvaća postavljanje sidrišta kao polazne točke, te glavno i pomoćno uže za izvršitelja radova.

Svi naši djelatnici iskusni su penjači i dugogodišnji članovi HGSS-a. Uspjeh naše tvrtke zasniva se na redovitim treninzima kako u poslu tako i van njega, te polaganjem velike pažnje na vlastitu, sigurnost okoline, te osoba u njoj. Tvrtka se rukovodi načelom i pravilima „IRATA" članstva (Industrial Rope Access Trade Association), globalne međunarodne asocijacije za radove na visini pomoću užeta - tzv. industrijskog alpinizma.

Nekolicina djelatnika posjeduju „IRATA" licencu i time dokazuju najviši stupanj vještina i sigurnosti u radu na visini. Osnovan 2010.godine pa sve do danas, MOTIV d.o.o. konstantno proširuje i utvrđuje kvalitetu svojih djelatnosti.
 
dovoz materijala

Radovi na visini auto košarom i auto dizalicom

Postavljanje zaštitnih mreža i ograda, sanacija kablova, pranje i čišćenje stakala i fasada te sve druge radove na visinama odrađujemo i uz pomoć auto košare/auto dizalice.
 
Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije o najmu auto košare i uslugama koje pružamo!
 

Visokotlačno pranje fasada, solarnih panela i drugih površina

Novost u ponudi naših usluga je visokotlačno pranje različitih površina sa radnim tlakom od 100 – 500 bar, i temperaturom vode od 30 – 95°C.

Pranje se izvodi čistom vodom regulacijom radnog tlaka i po potrebi uporabom tople vode regulacijom od 30-95°C, bez dodanih otapala, kiselina, lužina i sl. 
Dolaskom na lokaciju potreban je samo priključak tj. izvor vode iz slavine, hidranta, hidrofora i sl.
 
visokotlacno pranje motiv
 
Pranje se izvodi mobilnom ("trail jet”) pumpom nove generacije (stage 5) za visokotlačna pranja, vodeće Njemačke tvrtke "Falch”, sa svom opremom:
- "scater” za pranje ravnih površina
- teleskop duljine 10m sa lepeza mlaznicom za pranje fasada
- vrtilne četke raznih tvrdoća za pranje solarnih panela, drvenih površina, i panela osjetljivijih površina
- mlaznice za sve ostale površine - lepeza, roto jednostruka, i roto četverostruka
 
Za više informacija o dostupnim uslugama, posjetite našu službenu web stranicu ili nas nazovite!
Djelatnosti
visinski radovi
Proizvodi i usluge

Rušenje i orezivanje stabala

 
Za orezivanje i rušenje stabala i drveća koristimo auto košaru, alpinističke tehnike, te raznovrsnu specijaliziranu opremu koja nam omogućava siguran i efikasan pristup čak i na najteže dostupnim mjestima.
 
Ovisno o potrebi, usluge uključuju potpuno rušenje stabala, orezivanje krošnji, suhih grana, oslobađanje elektroinstalacija i dr.
 

Pranje i čišćenje stakala na zgradama, krovova, oluka

 
Nudimo uslugu pranja stakala, svjetlarnika, krovova, fasada, te čišćenja oluka i krovova alpinističkom tehnikom ili korištenjem auto košare na objektima svih visina.
 
pranje stakla na visini
 
Uslugu je moguće dogovoriti jednokratno ili u određenim vremenskim intervalima po potrebi klijenta. 
 

Građevinski radovi na visini

Pružamo profesionalne usluge raznih građevinskih radova kao što su sanacija fasada, svih vrsta krovova, popravci betona i žbuke, silikoniranje spojeva građevinske stolarije, stakala i pukotina, sanacije nakon nevremena, sanacije dimnjaka i dr. 
 
Tražite li stručan i pouzdan tim za izvođenje raznih radova na visini, pošaljite nam upit. Svakom poslu, bez obzira na kompleksnost i količinu, pristupamo jednako profesionalno te poštujemo dogovorene rokove izvođenja radova. 
 
visinski radovi
 
Sve usluge u ponudi pregledajte na našoj web stranici, a naš rad zapratite i na Facebooku!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više