TRAŽIŠ? NAĐI.

KAMEN GRADNJA

Kamene kuće, kameni zidovi, stupovi, zidne obloge, suhozid, kamene podloge, Baška, Malinska, Krk
Naziv poslovnog subjekta:    KAMEN GRADNJA
  Polje Donje selo 65d, Krk 51515
Općina  Dobrinj
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Mersim Mahmutović
http://www.kamen-gradnja.hr/hr/
http://www.ekvarner.info/kamen-gradnja/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: Pon-Sub: 08-17
O NAMA

Kamen gradnja d.o.o. 

Kamen gradnja d.o.o. izvodi sve vrste radova u kamenu na području Krka i bliže okolice. Naša priča je započela prije više od trideset godina, a do danas smo stekli veliko iskustvo i radili na mnogobrojnim projektima zbog čega možemo zadovoljiti najraznovrsnije želje naših klijenata.
 
Predan rad, kontinuirano usavršavanje i moderna mehanizacija omogućavaju nam da svoj rad prilagodimo vrsti kamena i podneblju u kojem se objekt nalazi. Ljubav prema ovom poslu prenesena je s oca na sina stoga se danas s novim mladim snagama naš tim lako nosi sa svim modernim standardima gradnje u kamenu.
 
Kamene kuće Krk

Kamene kuće izraz su moderne arhitekture, a odlično se uklapaju u tradiciju primorskog kraja. Stil gradnje u kamenu jednako je privlačan domaćem stanovništvu i stranim gostima, stoga su svi kameni objekti veoma cijenjeni i traženi.
 
Naši profesionalni djelatnici rade s različitim vrstama kamena. Izaberite između sivog kamena otoka Krka, Benkovačkog svijetlo krem ili jedne od dvije nijanse sivog, Pazinskog kamena i mnogih drugih iz naše ponude.
Naš individualizirani pristup svakom projektu te maksimalna posvećenost radu garancija su da ćemo za vas izgraditi objekt baš kakav želite. Razgledajte galeriju slika na kojoj se najbolje vidi kvaliteta našeg rada i izaberite Kamen gradnju d.o.o. za vašeg partnera u gradnju od kamenu.
DJELATNOSTI

  • Kamene kuće
  • Kameni zidovi
  • Kameni stupovi
  • Zidne obloge od dekorativnog kamena
  • Kamene obloge
  • Kamene podloge
  • Bazeni
PROIZVODI I USLUGE

Kamene kuće, podne i zidne obloge

Ljepota kamena leži u njegovoj jednostavnosti i posebnosti. Svaki je kamen različit, pa su tako i svaki kameni zid, stup ili kuća različiti. Ovaj prirodan i otporan materijal ne zahtijeva posebnu brigu oko održavanja ni kemijske premaze stoga je pogodan za vanjsku i unutarnju primjenu. Prirodni je izolator, a s vremenom ne gubi svoju ljepotu i zbog toga je kamena fasada, zidna ili podna obloga od kamena uvijek pametna i isplativa investicija.
 
Kamen gradnja gradi moderne kamene kuće, luksuzne vile i ugostiteljske objekte koje se ističu elegancijom i ljepotom. Radimo sve vrste kamenih zidova, kamenih obloga i podloga kreiranih po Vašem ukusu i mjeri.
 
Kamene podne i zidne obloge Krk

Kameni stupovi, zidovi i suhozidovi

Kameni stupovi i zidovi prekrasan su ukras svakog objekta. Zbog svoje je postojanosti i dugovječnosti kameni zid idealan za svaku okućnicu, a unutrašnjem prostoru će dati masivnost i eleganciju. Prirodan kamen dozvoljava razne vizualno zanimljive kompozicije zbog čega će estetski obogatiti svaki unutarnji i vanjski prostor.
Specijalizirali smo se za gradnju svih vrsta kamenih zidova, kao što je npr. suhozid. Osim za izradu zidova, ova tradicionalna tehnika zidanja koja ne zahtijeva obradu kamena ni vezivne materijale koristi se i za gradnju objekata. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"KAMEN GRADNJA" se nalazi u ovim kategorijama
Kamene kuće, kameni zidovi, stupovi, zidne i podne obloge, suhozid, kamene podloge, Baška, Malinska, Krk

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se