Pošalji upit
Slanje…

KNAUF I KERAMIKA KIK LUČIĆ

Uređenje interijera, suhomontažna izgradnja, adaptacija, bazeni, hidroizolacija, Rijeka

Zoran Lučić
Lokacija
Web stranica
O nama

Keramičarski radovi - KIK LUČIĆ

Obrt za knauf i keramiku Kik Lučić u Rijeci izvodi keramičarske radove na svim površinama. Keramičarske radove izvršavamo na moderan i pouzdan način, kako bi omogućili kvalitetnu izvedbu.

Za adaptaciju Vašeg doma ili renovaciju podnih površina obratite nam se s povjerenjem, te osvježite svoj dom ili poslovan prostor.

Suhomontažna izgradnja Rijeka

Suhomontažna izgradnja omogućuje adaptaciju ili potpunu renovaciju Vašeg doma na brz, jeftin i pouzdan način. Obrt za knauf i keramiku Kik Lučić izvodi radove postavljanja knauf ploča, pregradnih zidova, spuštanja stopova i ostale radove koji su potrebni Vašem domu da potpuno zablista. 

Hidroizolacija Rijeka

Izvedba hidroizolacije je bitna kako bi spriječila prodor vlage u zidove i podove našeg prostora, onemogućila oštećenja kostruktivnih dijelova građevine i sačuvala njen estetski izgled. Obrt za knauf i keramiku Kik Lučić izvodi radove hidroizolacije bazena, terasa i balkona, bazena, kupaonica, kuhinja i ostalih prostora koji su svakodnevno izloženi vlazi.

Djelatnosti
  • Suhomontažna izgradnja (postavljanje knaufa, pregradnih zidova, spuštanje stropova)
  • Keramičarski radovi
  • Izgradnja bazena
  • Izvedba hidroizolacije
  • Uređenje interijera (postavljanje gips kartonske (GP) ploče, pregradnih zidova, spuštanje stropova)
  • Postavljanje gips kartonske ploče (GP) ploče (KNAUF, RIGIPS, PLACO) 
  • Radovi adaptacije i izgradnje bazena
  •  Rijeka
Proizvodi i usluge

Bazeni - Rijeka

Postavljanje hidroizolacije bazena i ostalih radova koji su potrebni za potpuno uređenje vašeg unutarnjeg i vanjskog bazena. Kako biste neometano mogli uživati u vodenim radostima s Vašim najmilijima obratite nam se s povjerenjem Knauf i Keramika Kik Lučić.

Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više