Pošalji upit
Slanje…

STROJNO VEZENJE / ŠTIKANJE

Supermajice.hr specijalizirala se u kompjuterskom vezenju, tehnici prijenosa motiva na tkaninu koncem. Nudimo vez na različitim materijalima, uključujući poseban 3D vez.
Supermajice.hr je dugogodišnji stručnjak za kompjutersko vezenje, tehnologiju prijenosa motiva na tkaninu koncem pomoću stroja za vez. 
Naša usluga omogućuje vez na pojedinačnim komadima i većim serijama. 

Koristimo visokokvalitetne končiće (Madeira) i možemo obavljati strojno vezenje na različitim materijalima poput pamuka, flisa, frotira, kože, imitacije kože, trapera i drugih.

Posebno se ističe tehnika reljefnog i trodimenzionalnog vezanja - 3D vez, koja je izuzetno izdržljiva i pogodna za radnu odjeću. 
Uz to, pružamo i preporuke za održavanje, a cijena kompjuterskog veza ovisi o faktorima poput broja uboda, složenosti pripreme i veličine motiva.
 
 
Ako želite odjeću s personaliziranim uvezenim motivima, pošaljite nam sliku u vektorima, JPEG, PNG ili PDF formatu, a ako nemate sliku, slobodno nas nazovite kako bismo vam pomogli u izradi idejnog rješenja.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više