Pošalji upit
Slanje…
O nama

Peran d.o.o. - Tehnička zaštita i video nadzor

Tvrtka Peran d.o.o. za tehničku zaštitu sa sjedištem u Rijeci već 25 godina bavi se zaštitom svojih klijenata, počevši od video nadzora, protuprovalnih i Sensormatic elektroničkih sustava za zaštitu artikala od krađe do kontrole pristupa.
 
zastita artikala
 
Peran d.o.o. za tehničku zaštitu uz stalnu edukaciju stručnjaka, prati i razvoj novih tehnologija te konstantno uvodi nove sustave u ponudu. Također, radimo i projektiranje, nabavu, instaliranje, održavanje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite i vatrodojave.
 
Svi tehničari tvrtke Peran posjeduju ovlaštenje Ministarstva unutarnjih poslova za obavljanje poslova instalacije tehničke zaštite. Stručnjaci za video nadzor, protuprovalne i Sensormatic elektroničke sustave očekuju vaš poziv!
 
Temeljna zaštita osoba i imovina jednostavno nema cijenu. Zaštitite se uz naše protuprovalne sustave provjerenih brendova. Učinite vaš objekt u potpunosti zaštićenim i uvjerite se zašto su protuprovalni sustavi postali neizostavni sigurnosni sistem u kući dok vas nema i dok spavate. 
 
Pružite sebi i svojim bližnjima osjećaj sigurnosti uz tvrtku Peran! Instalacije i održavanja vršimo na svim vrstama objekata: privatnim kućama, zgradama, stanovima, halama, prodavaonicama, shopping centrima i dr. 

 

Pametni hotelski sustavi - pametne sobe

Povećajte razinu sigurnosti u hotelu uz naše Hotelske sisteme i pametne sobe.

Gost može upravljati klima sustavom, sobnom rasvjetom i mini barom. Kartica mu omogućuje i otvaranje glavnih i sobnih vrata, parkinga, te plaćanje ostalih usluga u hotelu.
 

Protuprovalni sustavi

 
Da bi zaštitili vaš objekt komponentama koje detektiraju ulazak u zaštićeni prostor ili neka najčešće neželjena stanja mi brinemo za vašu sigurnost putem velikog izbora naših žičanih i bežičnih kvalitetnih protuprovalnih sustava za kuću, stan ili ured.
 
tehnicka zastita peran
 
 
Da vaš štićeni objekt ne bi bio ugrožen djelovanjem nekog trećeg lica držite potpunu kontrolu i osjećajte se sigurno od provale, poplave ili požara.
 
Upravljanje protuprovalnim sustavom moguće je s udaljene lokacije putem smartphone uređaja (iphone ili android) uz uvjet postojanja internet veze ili GSM uređaja u vašem objektu. 
 
Naši partneri: 
 
InVue
Satel
Tyco
Siemens
Roger
Tagit
Sensormatic
Garrett
Cross point
 
 Za više informacija o našim uslugama pošaljite upit ili nas nazovite
Djelatnosti
 • Videonazor
 • Protuprovalni sustavi
 • EAS Sensormatic - elektronička zaštita artikala od krađe
 • Zaštita izloženih artikala 
 • Pametni hotelski sustavi - pametne sobe
 • Apartmanski sustav - elektroničkih ključeva
 • Sustavi kontrole pristupa i ERV
 • Auto Alarmi
 • Interfoni
 • Plinodojava
 • Kontrola radnog vremena
 • Automatske rampe
Proizvodi i usluge

EAS Sensormatic - elektronička zaštita artikala od krađe

Naš EAS portfelj, inovativanih sustava i senzora za elektroničku zaštitu artikala integriran je, svestran i širok - obuhvaća razne tehnologije (AM, RF, i RFID) te je dizajniran da odgovara širokom spektru asortimana proizvoda i trgovina.
 
zastita izlozenih artikala
 

Sustav kontrole pristupa i ERV


Za vas ugrađujemo sustav kontrole pristupa i radnog vremena.
Na ovaj način moći ćete odrediti kome je od zaposlenika ili posjetitelja i kada dozvoljen ulaz.

Za više informacija posijetite našu stranicu www.peran.com.hr ili pošaljite upit!

Videonadzor 

 
Naši sistemi videonadzora omogućuju sigurnost, bolju kontrolu i prevenciju krađe. Uz ugradnju i održavanje nudimo brojne modele video nadzora s raznim funkcijama za zaštitu vašeg doma, poslovnog prostora, vikendice i dr.
 
protuprovalna zastita doma
 
Videonadzor uz internet vezu omogućuje vam trenutnu provjeru vaše kuće preko laptopa ili mobitela gdje god se nalazili.

Kontaktirajte nas već danas i osigurajte miran san uz vrhunske video nadzore. Pošaljite upit!
Reference
 
Poslovni subjekt zadovoljava kriterije bonitetne izvrsnosti za 2021. godinu te spada među najpouzdanije hrvatske poslovne subjekte koji imaju pravo korištenja međunarodno priznatog statusa Zlatna izvrsnost kao simbola standarda bonitetne izvrsnosti.

Poduzeća sa statusom zlatne bonitetne izvrsnosti posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska:

stečaj, predstečajna nagodba ili likvidacija (vjerojatnost manja od 0,08%),
brisanje subjekta iz poslovnog registra (vjerojatnost manja od 0,81%),
blokada transakcijskih računa više od 90 dana ili pojavljivanje na listi poreznih dužnika (vjerojatnost manja od 0,41%).
 
Gospodarski subjekti sa zlatnom ocjenom bonitetne izvrsnosti AAA imaju vjerojatnost od čak 91% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u idućoj poslovnoj godini.
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više