Pošalji upit
Slanje…
O nama

Crikvenica - Opatija - Eko d.o.o.
sanitarna zaštita čovjekove okoline: dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
 

Crikvenica-Opatija-Eko d.o.o. poduzeće je osnovano od strane Veterinarske ambulante Opatija d.o.o. i Veterinarske ambulante Crikvenica d.o.o. koje se provođenjem poslova sanitarne zaštite čovjekove okoline, prvenstveno poslovima dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije bave od 1976. odnosno 1977.god.

Objedinjavanjem poslova u novom poduzeću prisutni smo na Liburnijskoj rivijeri te Crikveničko-Vinodolskoj, kao i u dijelu Gorskog kotara te na otocima, što rezultira time da smo prisutni u 15-tak jedinica lokalne samouprave u kojima provodimo mjere obvezne preventivne dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije. Osim toga navedena poslove obavljamo i u većim hotelskim kućama, komunalnim poduzećima, proizvodnim pogonima i brojnim ugostiteljskim objektima na području Primorsko –goranske i Ličko senjske županije.

Stalnim ulaganjem u edukaciju kadrova i opremu s tendencijom povećanja broja zaposlenih te praćenjem modernih trendova u primjeni ekoloških sredstava nastojimo biti što prepoznatljiviji na tržištu.

Poduzeće sačinjava mali tim stručnih i educiranih djelatnika koji su u mogućnosti odgovoriti na različite izazove iz djelokruga djelatnosti.


Novo! Iso standardi kao dokaz naše kvalitete
2017. godine certificirali smo:

ISO 9001:2015 Sustavi upravljanja kvalitetomsustav upravljanja kvalitetom koji je usmjeren na učinkovitost procesa s ciljem ostvarenja željenih  rezultata  
ISO 14001:2015 Sustavi upravljanja okolišemmeđunarodna norma za upravljanje okolišem, postavlja zahtjeve koji se odnose na sustav upravljanja okolišem, a podrazumjevaju planiranje, uspostavu, primjenu i nadzor sustava upravljanja okolišem u tvrtki.
Dezinsekcija Opatija Rijeka
Djelatnosti

Pružamo usluge:

 


 

 

 

 

 

 


  • DEZINFEKCIJE – mjere suzbijanja širenja patogenih mikroorganizama (bakterije, virusi)na svim vrstama objekata i površina (prijevozna sredstva, objekti za usluživanje i pripremu hrane, različiti poslovni prostori vanjske površine, ventilacijski sustavi i klima sustavi te svi ostali objekti)
  • DEZINSEKCIJE- mjere suzbijanja različitih štetnih člankonožaca (ose, stršljeni,  stjenice, žohari,  buhe, muhe i sl.)
  • DERATIZACIJE –kao mjere suzbijanja pojave glodavaca

Naše usluge pružamo  na području Primorsko-goranske županije, Istarske, Ličko-Senjske županije i prema dogovoru na području cijele RH.

Proizvodi i usluge

Dezinfekcija - Dezinsekcija - Deratizacija

  •    DEZINFEKCIJA - mjere uništavanja mikroorganizama, odnosno kombinaciju preventivnih i kurativnih mjera s konačnim ciljem postizanja smanjenja, zaustavljanja rasta i razmnožavanja ili potpunog uklanjanja prisustva mikroorganizama.
  •  DEZINSEKCIJA - mjera suzbijanja štetnih člankonožaca, odnosno kombinaciju preventivnih i kurativnih mjera s konačnim ciljem postizanja smanjenja, zaustavljanja rasta i razmnožavanja ili potpunog uklanjanja prisustva štetnih člankonožaca (Arthropoda).
  • DERATIZACIJA - mjera koji se poduzimaju s ciljem smanjenja populacije štetnih glodavaca ispod praga štetnosti, zaustavljanja razmnožavanja ili potpunog uništenja nazočne populacije štetnih glodavaca

 
Dezinfekcija Opatija Rijeka
 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više