Pošalji upit
Slanje…

LA TRANS

Kontejnerski, prijevoz kontejnera, tereta kamionom

Alan i Renata Linčić
Lokacija
Web stranica
O nama

Kontejnerski prijevoz i prijevoz tereta kamionom radi La Trans


LA Trans je tvrtka sa sjedištem u Kukuljanovu, u sklopu grada Bakra. Pružamo usluge prijevoza kontejnera i prijevoza tereta kamionom. Kao tvrtka s višegodišnjim iskustvom u prijevozu tereta, prema našim klijentima odnosimo se profesionalno i s maksimalnom odgovornošću.


Prijevoz tereta kamionom dio je naše obiteljske tradicije, koju smo započeli davne 1993. godine. Prvih 10 godina bavili smo se raznim vrstama prijevoza, a 2003. godine započinjemo i s kontejnerskim prijevozom. Danas se smatramo jednom od vodećih tvrtki za prijevoz tereta kamionom na području Kvarnera.

Na raspolaganju imamo 11 kamiona koji ispunjavaju uvjete za transport raznog tereta. Opremljeni smo za prijevoz ISO, overweight, tank, frigo i ADR kontejnera.


Uz dostavu kontejnera, nudimo i usluge GPS nadzora vozila, kako biste mogli pratiti kretanje vaše pošiljke.
 
Odgovorni smo i stručni te sve isporuke dostavljamo u dogovoreno vrijeme. Naše dugogodišnje iskustvo garantira profesionalnost i odlično poznavanje logistike. Usluge koje pružamo su vam dostupne 24 sata dnevno, angažirajte nas i započnimo suradnju!


Djelatnosti
  • Kontejnerski prijevoz
  • Prijevoz tereta kamionom
  • Usluga GPS nadzora
  • Logistika
  • ADR kontejneri
  • ISO kontejneri
  • Frigo (reefer) kontejneri
  • Tank kontejneri
  • Overweight kontejneri
Proizvodi i usluge

Logistika i prijevoz kontejnera


Dobitnici smo brojnih priznanja za naše djelovanje i uvijek smo vam dostupni. Logistika i prijevoz kontejnera naše su specijalnosti kojima se bavimo već 28 godina.


Brzi smo i točni pri dostavi kontejnera te se brinemo o vašem teretu kao o našem vlastitom. Ako imate bilo kakav upit, ili nas želite angažirati, stojimo vam na raspolaganju 24 sata na dan!


Prijevoz tereta kamionom


Opremljeni smo vrhunskim kamionima koju su spremni za prijevoz raznih kontejnera. Naših 11 kamiona prevesti će vaš teret sigurno i brzo, u ponudi imamo kamione ekoloških normi Euro 5 EEV, Euro 6 I Euro 5.
 
Posjedujemo i poluprikolice za prijevoz kontejnera od 20 do 45 ft, uz priključke za frigo (reefer) kontejnere.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se