Pošalji upit
Slanje…

VISOKA POSLOVNA ŠKOLA PAR

Edukacija za poduzetnike, stručni studij, seminari, stručno usavršavanje, tečaj jezika, Rijeka, Istra, Krk, Gorski kotar

Sanja Lujić Pirc
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Visoka poslovna škola P.A.R.  

P.A.R. d.o.o., odnosno Poslovna akademija Rijeka (PAR) osnovana je 2011. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih i znanstvenih inovacija i trendova.
 
Nakon višegodišnjeg iskustva u radu PAR-a, stvorena je prepoznatljivost tvrtke kao pokretača inovativnih inicijativa koje odgovaraju na stvarne potrebe i nude sjecanje stručnih znanja i umijeća iz područja poslovnog upravljanja.
 

 
Poslovna akademija Rijeka pokrenula je prvu privatnu visoku školu u Rijeci i Primorsko – goranskoj županiji – Visoku poslovnu školu PAR, a s njom, 2012. godine i prvi međunarodni stručni trogodišnji studij.
 
Visoka poslovna škola PAR do danas djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije nudeći studentima trogodišnji preddiplomski studij poslovnog upravljanja prema njemačkom modelu koji nalaže jednak omjer teorije i prakse tijekom cijelog studija. Upravo u tome leži jedinstvenost studija kojeg nudi PAR, a praksa je to koju proteže kroz sve svoje grane djelatnosti.
 
Na Visokoj poslovnoj školi PAR tako je trenutno ustrojeno pet katedri:
  • Katedra za menadžment i upravljanje
  • Katedra za ekonomiju, financije i pravo
  • Katedra za marketing i komunikacije
  • Katedra za primjenjene znanosti
  • Katedra za strane jezike
Proizvodi i usluge

Cjeloživotno obrazovanje

Primjenjujemo principe cjeloživotnog učenja u svom radu i planiranju te potičemo učenje u svim životnim razdobljima i u svim oblicima - formalno, neformalno i informalno.
Naši predavači se kontinuirano razvijaju i uče putem edukacija, seminara i konferencija.
 
Koje tečajeve nudimo?
  • pogledajte listu naših edukacija na poveznici.
 

Studijski program Poslovnog upravljanja

Interdiciplinarni pristup, suradnja s vodećim poduzećima u regiji i rad na realnim projektima u studentskom inkubatoru su glavne odrednice stručnog studija Poslovno upravljanje.
Kroz izravnu nastavu se studentima prenosi znanje temeljeno na najnovijim znanstvenim i teorijskim spoznajama iz područja ekonomije, logistike, marketinga, menadžmenta, stranih jezika i suvremenih tehnologija.

Stručna praksa

U našem programu stručnog studija implementirali smo stručnu praksu kako bi poboljšali zapošljivost svih naših studenata.
Kroz prve dvije godine studija broj sati je manje (60 i 120 sati), dok je šesti semestar treće godine u potpunosti rezerviran za studentsku praksu. 

Svojim studentima dajemo mogućnost rada na različitih projektima uz pomoć kojih studenti pronalaze ono što ih interesira. 
Pročitajte više informacija o stručnoj praksi u Poslovnoj školi PAR.

Sportska akademija

Omogućili smo studentima-sportašima da po posebnom programu steknu vještine za uspješno snalaženje u poslovnom svijetu.


Naglasak stavljamo na konzultativnoj nastavni, prilagođavanje ispitnim rokovima i obvezama sportašima te mentorski pristup studentu. Cilj nam je da se svaki sportaš ima vremena posvetiti svojoj sportskoj karijeri znajući da ne zaostaju za svojim kolegama u obrazovanju.

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Europski dan jezika na PARu - Jezik u luci različitosti

Povodom Europskog dana jezika PAR je za Vas i ove godine pripremio program pod nazivom “Jezik u luci različitosti"...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više