Seminar: Poslovno komuniciranje i poslovni bonton

NOVOSTI
19.2.2019. 8:41:54

Seminar: Poslovno komuniciranje i poslovni bonton
U organizacije Udruge Moj otok iz Punta, 11. ožujka, između 09 i 14 sati, u Maloj vijećnici Grada Krka održat će se edukativna radionica (trening) na temu Poslovno komuniciranje i poslovni bonton, a koju će voditi poznata komunikologinja dr. sc. Neda Janovski.

Cilj ove edukacije jest usavršiti vještine profesionalne komunikacije, kako biste vi i vaši suradnici ostavili što bolji dojam te svoju organizaciju predstavili u najboljem svjetlu. Stoga, naučite pravila bontona u raznim poslovnim situacijama i to dotičući se sljedećih tematskih cjelina: pristojnost i uljudnost; poštivanje kolega, poslovnih partnera i klijenata; bolje međusobno razumijevanje; poštovanje različitosti na radnom mjestu; utisak koji ostavljate na druge ljude, predstavljajući time i organizaciju.

Cijena edukacije iznosi 350,00 kn, a ukoliko se za sudjelovanje najavite do 28. veljače cijena je 300,00 kn.
 
Same prijave zaprimaju se mailom na svjetlana@mojotok.info ili telefonom na 091 1511 100.
 
(l:grad-krk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se