TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave na besplatne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima u Rijeci

ČLANCI
21.5.2019. 9:23:12

Prijave na besplatne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima u Rijeci
Radionice usmjerene na osnaživanje vještina i znanja traženih na tržištu odlična su prilika za mlade koji traže posao.

Besplatne dvodnevne radionice programa Coca-Colina podrška mladima održat će se 23. i 24. svibnja u Rijeci, u prostorima Studentskoga centra.

Nakon odličnih reakcija polaznika prošlogodišnjih radionica, koje su se u Rijeci održale dvaput, i dodatnoga zanimanja mladih Coca-Cola HBC Hrvatska Riječanima je ponovno omogućila vrijednu izobrazbu pod vodstvom iskusnih predavača. 

Visoka nezaposlenost, ali i nepodudarnost vještina i znanja koje mladi imaju s onima koje traže poslodavci potaknula je Coca-Colu HBC Hrvatska na pokretanje toga društveno odgovornog projekta. Projekt Coca-Colina podrška mladima počeo je 2017., a zbog pozitivnih povratnih informacija i visokoga postotka mladih polaznika koji su nakon završetka programa u kratkome roku pronašli posao u ovoj se godini provodi s još ambicioznijim ciljevima.
 
U prve je dvije godine provedbe projekta u radionicama sudjelovalo oko tisuću polaznika diljem Hrvatske, a ove će godine na radionicama sudjelovati čak 1700 mladih do 30 godina koji su završili obrazovanje, ali još nisu pronašli posao. Prvi će put sudjelovati i studenti. 
 
Coca-Cola 

Najbolja su preporuka za prijavu i sudjelovanje zadovoljni polaznici, a jedna je od njih i Ankica Jurčević koja je na radionicama programa sudjelovala 2018. u Rijeci: „Sudjelovanje na radionicama iskustvo je koje bih preporučila svakoj mladoj osobi koja se priprema za ulazak na tržište rada. Kao posebnu vrijednost ovih radionica izdvojila bih predavače koji imaju iznimna praktična znanja, a prenose ih na zanimljiv način i uz prijateljski pristup.”


Tijekom dvodnevnih radionica mladi u Rijeci moći će učiti o životnim i poslovnim vještinama koje mladima najčešće nedostaju pri ulasku na tržište rada, a koje poslodavci traže.
 
Prvi dan programa posvećen je poslovnim vještinama, odnosno temama kao što su upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će predavati iskusni predavači Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.
 
Drugi je dan posvećen stjecanju novih spoznaja povezanih sa životnim vještinama, poput osobnoga razvoja i razumijevanja sebe, komunikacije i davanja povratnih informacija te interakcije i umrežavanja, o kojima će mladima govoriti stručnjakinje za ljudske potencijale Ivana Glavaš i Anđela Šimunac. 

Prijave su na besplatne radionice programa Coca-Colina podrška mladima za 2019. otvorene, a mladi još mogu osigurati svoje mjesto na mrežnim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska. Osim u Rijeci u ovoj će se godini radionice održati i u Koprivnici, Bjelovaru, Požegi, Karlovcu, Puli, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku i Zagrebu. 
 
Coca-Cola 

Uz sudjelovanje na predavanjima polaznicima će biti dostupna i mrežna obrazovna platforma na kojoj će biti dostupni dodatni materijali i literatura. Na kraju dvodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska izdat će potvrdu o završenoj obuci, a životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta – Grupe Selectio, vodeće grupacije u upravljanju ljudskim potencijalima u Hrvatskoj. 

O Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca-Cola Company. Coca-Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca-Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju putem šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara. Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod ovlasnicom drugih tvrtka. Coca-Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca-Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu https://hr.coca-colahellenic.com/hr/.
 
coca cola
 

Kontakt

  • Odjel za komunikacije i odnose s javnošću
  • Coca-Cole HBC Hrvatska d. o. o.
  • T. 01 2480 778; 01 2480 774
  • E. odnosisjavnoscu@cchellenic.com
(eKvarner.info) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se