TRAŽIŠ? NAĐI.

Naučite kineski jezik na FMTU-u

ČLANCI
20.2.2019. 9:23:35

Naučite kineski jezik na FMTU-u
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija u tijeku su upisi na programe cjeloživotnog obrazovanja:
  • Kineski jezik u turizmu za početnike
  • Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike.
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija u suradnji s Veleposlanstvom NR Kine u RH i Gradom Opatijom organizira obrazovni program kineskog jezika i kulture.

U studenom 2015. počeli su programi cjeloživotnog obrazovanja učenja kineskog jezika. Programi su akreditirani od strane Sveučilišta u Rijeci. Kroz pet ciklusa programe je uspješno završilo 150 polaznika: studenata fakulteta i djelatnika turističko-ugostiteljske prakse.

Program obuhvaća 60 sati nastave. Nastva se izvodi na kineskom, a jezik poučavanja je engleski. Na kraju programa polaže se ispit te polaznik dobiva potvrdu o položenom ispitu i ostvarenih 5 ECTS bodova.

Programi su besplatni. Prijave za sve zainteresirane polaznike traju do 17.ožujka 2019.

Detaljne informacije o programima mogu se pronaći na web stranici Fakulteta https://www.fmtu.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje.
 
(l:opatija.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se