Dođite ovaj vikend na Summer Sensual Days u Opatiju

ČLANCI
12.6.2019. 9:12:47

Dođite ovaj vikend na Summer Sensual Days u Opatiju
Nekoliko stotina plesača iz cijelog svijeta, 8 internacionalnih DJ-a i 20 plesnih instruktora okupit će se ove godine na drugom internacionalnom festivalu bachate i kizombe u Opatiji.

Uz potporu TZ Grada Opatija te Grada Opatija festival Summer Sensual Days ove će godine drugi put u Opatiji okupiti plesače i plesne entuzijaste iz cijelog svijeta u potrazi za aktivnim plesnim odmorom. Bogat dnevni sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore i cjelonoćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru Gervais, show nastupi te plesni punktovi u gradu samo su neki od sadržaja koji će sredinom lipnja u Opatiju privući nekoliko stotina plesača raznih nivoa plesa. 

Sam program zadovoljit će svačije plesne apetite – plesne su radionice namijenjene plesačima s barem malo plesnog iskustva, no dnevni plesni punktovi ispred Hotela Imperial i na plaži Royal Beach, te plesni partiji u Centru Gervais otvoreni su svima bez obzira na plesno iskustvo.

Vrhunac festivala je subotnji Royal Glam Night sa spektakularnim show nastupima festivalskih instruktora, a dodatan začin programu su i ranojutarnji plesnjaci za one najizdržljivije od 5:00 do 6:00, te poseban plesni party 16. lipnja na trsatskoj Gradini do koje će biti organiziran prijevoz.

Festival Summer Sensual Days, Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos te uz partnera Brugal proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već 8. godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji.

Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je s 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave jedan do dva tjedna u Rovinju. Summer Sensual Days Opatija osmišljen je kao nadogradnja i uvertira već postojećem programu u Rovinju, a svojom će jedinstvenom energijom svakako obogatiti ljetni program u Opatiji.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj stranici Summer Sensual Days.
 
(l:rivijeranews.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se