Dani komunikacija 2019. - što nas očekuje ovog proljeća u Rovinju

ČLANCI
31.1.2019. 9:12:39

Dani komunikacija 2019. - što nas očekuje ovog proljeća u Rovinju
Dani komunikacija, događaj koji već godinama okuplja oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije, ove godine održat će se od 28. do 31. ožujka u hotelu Lone u Rovinju.

Globalni lideri, odnosno prvi govornici već su potvrđeni za ovogodišnje izdanje festivala koje će tijekom tri dana okupiti 50 predavača iz Hrvatske i svijeta s kojima će sudionici moći diskutirati, osvrnuti se na sadašnjost te pogledati u budućnost. Pritom će se razgovarati o globalnim promjenama koje se odvijaju unutar komunikacijske industrije: umjetnoj inteligenciji i kreativnosti, personalizaciji tržišne komunikacije i privatnosti na internetu, glasovnim naredbama (voice) i sličnim svakodnevno prisutnim temama.

Globalni lideri koje slušamo ove godine

Program ove godine će obogatiti marketinška zvijezda i osvajač prestižne nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu Matt Biespiel. On je u ulozi globalnog direktora marketinga McDonald’su dvije godine zaredom donio titulu najefikasnijeg brenda na svijetu te osvojio najpoželjniju marketinšku nagradu na prestižnom međunarodnom festivalu kreativnosti u Cannesu – onu za najboljeg oglašivača na svijetu.
 

Osim Biespiela, potvrđen je i dolazak vizionara digitalnog marketinga, Yousefa Tuqana Tuqana, globalnog direktora inovacija Accenture Interactivea, konzultantske tvrtke koja posluje u 120 država i 40 industrija. Svakako vrijedi istaknuti kako su njegova predavanja o digitalnim trendovima budućnosti i mitovima već godinama među najpopularnijima u Cannesu.
 
 
Na Dane komunikacija iz New Yorka stiže i vrhunski dizajner, umjetnik i kreativac Che-Wei Wang sa interesantnim predavanjem "Can machines make aesthetic design decisions?" govorit će o svom bogatom iskustvu u generativnom dizajnu baziranom na performancama evolucijskih algoritama kakve koristi i NASA. Alumnus MIT-a, NYU-a i Pratt Instituta te izlagač slavne MoMA-e (Museum of Modern Art), jedan je od svjetskih lidera u segmentu komputacijskog i generativnog dizajna te stručnjaka za kreativno računalstvo.
 

Ovo su tek prvi među globalnim liderima koji će se – stigavši iz raznih dijelova svijeta, od Amerike do Azije – okupiti u Rovinju i na tri ga dana učiniti centrom komunikacijske industrije.

Više o festivalu

Samo 2018. godine festival je posjetilo 3.000 sudionika čime je zabilježen porast posjećenosti od 85% u samo dvije godine. Značaj festivala potvrđuje i podrška više od 100 tvrtki i medija, a snagu natjecanja prijava 244 projekta i dodjela 64 nagrade od strane 40 članova žirija.

Osim predavanja vrhunskih govornika, Dani komunikacija poznati su i po nagradama Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje struka dodjeljuje najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje.

Kotizacije samo što nisu nestale

Međutim, ranom prijavom možete uštedjeti do 1.000 kuna, a kupnjom smještaja u hotelima Maistre ostvarujete popust na cijenu kotizacija već od 300 kuna. Više informacija o cijenama ulaznica pronađite ovdje.

(l:muzika.hr/danikomunikacija.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se